Hannerupløbet 2009

Bramming IF Motions billede
Før løbet 

Tilmeldingen foregår via Ultimate Sport Service og koster kr. 90,00 + administrationsgebyr på kr. 11,50 + betalingsgebyr på kr. 1,55……eftertilmelding på dagen er muligt og koster kr. 120,00 – til gengæld går hele beløbet så til FAK´63 som er arrangør.
Børn op til 16 år koster kr. 60,00.
Der kan vælges mellem 4,5 km., 9,6 km eller et børneløb på ca. 1,5 km. (børn op til 7 år løber gratis)
Kan du lokke familien med, er der et godt tilbud; 2 voksne og 2 børn u/16 år med samme bopæl, deltagere for en samlet familiepris på kr. 210,00 uanset distance, og tilmelding skal ske på dagen – absolut et godt tilbud.
Hjemmesiden er meget informativ og alle nødvendige oplysninger kan hentes på http://www.hanneruplobet.dk/
Løbsnummer og chip udleveres i startområdet, der er mange hjælpere og udleveringen forløb problemløst.
Der er mange gode lodtrækningspræmier, og det var nemt at se om man havde vundet, som noget nyt var der på løbskuverten, påhæftet en grøn seddel, hvis man havde vundet.
Parkering kan ske lige ved start/mål, jeg kom selv lidt sent men fandt uden problem en parkeringsplads – ”naturligvis” var der lidt ”kaos” p.g.a. de mange biler, men alt i alt gode parkeringsforhold.
Der er gode omklædnings- og badeforhold ca. 100 mtr. fra målområdet, og et stort plus er de fine toiletvogne med rindende vand og sæbe.
Tøj og tasker opbevares gratis.
Inden starten, var der en god og varieret opvarmning, lidt en skam man ikke fik opvarmerens mikrofon til at virke, men hun formåede at få alle med på trods.

3
Under løbet 

1.728 gennemførte de 4,5 km og 723 på 9,6 km.
Starten var, som til mange løb problematisk p.g.a. de smalle stier, men der kom hurtigt en spredning, som gjorde ruten (jeg løb 9,6 km) til en dejlig tur, men lad mig straks fastslå, ruten er ikke til ”gangbesværede” For en Vestjyde, var der nogle store stigninger, jeg betegner mig selv som i ”god form” men de store stigninger, betød jeg måtte gå et par gange – der var dog andre, som bekræftede mig i, at det ikke var en skam at gå på disse stigninger
Skiltningen/afmærkningen var fin og der var et passende antal hjælpere.
Der var 4 depoter på ruten, som næsten var en ”ud/hjem” rute – en del af ruten blev således løbet i modsat retning.
Flere steder på ruter, stod en samaritter klar, hvis der skulle ydes førstehjælp.
Det meste af ruten går gennem skoven, og underlaget er således primært sammenstampet skovbund eller slagger. Den sidste del af ruten er asfalt og som en ekstra udfordring, kommer der én af de største stigninger umiddelbart inden opløbsstrækningen.
Opløbet er stort og bredt - havde man (haft) lidt ekstra energi, kunne man tage en spurt og være én af de mange, der vandt en spurt-præmie

3
Efter løbet 

I målområdet stod vand og æbler klar og når området forlades, afleveres chippen og der udleveres en flaske Kildevand.
Diplom kan desuden printes direkte fra hjemmesiden.
Der er præmier til de 3 hurtigste kvinder og mænd samt til alle deltagere i børneløbet.

3
Løbets helhed 

Der er en god stemning på pladsen, mange klubber/virksomheder har opsat telte.
Alt i alt et rigtigt hyggeligt løb i flotte omgivelser, som klart kan anbefales. Løbet er godt arrangeret og i dag fungerede alt tilsyneladende.

3

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15500:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk