Egå Engsø Løbet 13. april 2009

Bramming IF Motions billede
Før løbet 

Forhåndstilmeldingen gik fint, efter en generel oprettelse med stamdata modtog jeg en bekræftelse pr. mail fra "Sportstiming"
Der var mulighed for både 5 km og 10 km.

Efter en lille rundtur i området, fandt jeg parkeringspladsen ved nummerudleveringen - her kunne løbsarrangøren godt have haft én til at styre trafikken - så havde mange undgået at køre ind på parkeringspladsen, for igen at køre ud for at lede efter parkering andet steds.

Nummerudleveringen foregik fint, smilende hjælpere som hurtigt fandt løbsnummeret.

Omklædning var ikke muligt, men som minimum kunne der godt have været et lille telt, hvor man kunne have afleveret værdigenstande samt mindre tasker med fx en tør trøje.

Startforholdende var acceptable, dog får løbet det røde kort for sin start - løbet blev uden tydelig angivelse af fx skud, trut i horn, fløjte eller andet signal sat igang - jeg blev nærmest rendt over ende, idet jeg var ved at binde snørrebånd, da alle omkring mig pludselig løb, jeg måtte i bogstavligst forstand springe ud til siden for ikke at blive skadet.

Vigtigheden af opvarmning lærer vi alle nye løbere, og jeg undrer mig over, arrangøren ikke mener det er nødvendig - jeg så mange som ville have haft glæde af en (fælles) opvarmning, desværre var det ikke på programmet i dag.

2
Under løbet 

KM-angivelserne var helt ok.
Der var en fartholder, godt initiativ – desværre forsvandt ballonen.
Ideen med en fartholder er super, men måske skulle der have været lidt flere –ikke mindst til gruppen, som løber knap så hurtigt (4,45/km)
Publikum var der desværre ikke meget af, måske skyldes det Påsken.
Hjælpere/vejledere på ruten var mangelfuld på sidste runde (lige i svinget fra asfalt-stien mod sidste grussti inden målet) - jeg var på afjogging efter turen og et par stykker af de sidste (ca. 1 time fra start), blev i tvivl om de skulle dreje mod højre som på første runde, eller fortsætte lige ud - der var ingen hjælpere, publikum eller som min. et lille skilt/bånd som kunne hjælpe.
Generelt mener jeg hjælperene manglede en løbsvest eller trøje med påtrykt "Løbshjælper".

Igen må jeg uddele det røde kort, på 10 km ruten var der ikke mulighed for at få vædske - godt solen ikke skinnede i dag
Efter de første 5 km, løb vi lige forbi depotet - som var forbeholdt løbere som var kommet i mål - der var nemlig lukket af med plastbånd, så man ikke bare lige sådan, kunne "snige" sig til en tår vand.

Selve ruten var fin, lidt små-stigninger, dejlig natur og godt underlag - jeg tror det er en slags "sten-mel".

2
Efter løbet 

Depotet lå ca. 100 mtr. i modsatte retning af målet, d.v.s. man skulle gå på opløbsstrækningen - ikke det mest optimale.
Selve forplejningen i depotet var ok, der var vand, saft og æbler.

2
Løbets helhed 

Det er nok gået op for de fleste, at jeg ikke var specielt imponeret over dette løb, jeg mener dog at ganske få ændringer kan gøre løbet meget bedre næste år - hvor jeg sikkert kommer tilbage.

2

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15375:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk