Als rundt 100k 22. maj 2009

Ole Cramers billede
Før løbet 

http://www.vidarmotion.dk/ dette er adr. jeg får når jeg søger på http://www.motionslob.dk/løbskalender som er den absolut bedste oversigt over løb her i Danmark!
Så er det lige til med tilmeldingen, alt foregår via nettet på deres informationsrige site.
450kr lyder tilmeldingsgebyret på og det er helt ok.

Der var kommet nye omklædnings og badeforhold på Sønderborg atletikstadion så dette var bare i top – ingen tilkalkede brusere og masser af varm vand!

Da løbet starter kl. 07.00 mangler der overnatning for os der kommer lidt langt fra. Jeg ved at Vagn Kirkelund kørte fra Århus kl. 03.30 og for mit vedkommende overnattede jeg på vandrehjem. Rygtet siger at vi ultraløbere, virker som en stor familie, og sandt nok da vi tit overnatter sammen før en event og derved har en del socialt samvær!

Nummerudlevering fra en times tid før start og nej ingen opvarmning tak

4
Under løbet 

Der er knap så meget publikum, men når vi kom igennem de små landsbyer blev der da klappet og heppet!

Løbet er bygget op omkring det sociale så der løbes i grupper, det vil sige en 6 min. og en 6.30 min. Gruppe 6 min. blev delt op i 2 så den ikke var så stor!
I hver gruppe var der 2 cykler der kørte forrest, en til at holde hastighed og den anden havde kort til at finde vej da ruten ikke er opmærket:
Hver gruppe havde yderligere en ledsagervogn som var det mobile depot og til vores private ting.

Første halvdel var hovedsagelig blødt underlag med små skovstier anden del var mest asfalt med små indlagte grusveje.
Rutens sværhedsgrad fra 1-10 vil jeg sige 7 og hvis man vil havde natur så kom til Als!

5
Efter løbet 

Som skrevet før lækre badeforhold og ringridderpølser på grillen og hmm ja ØL
Der var en lille tale og en Als 100k nål til hver løber efter alle var kommet i mål

5
Løbets helhed 

En event der er lavet af løbere for løbere. Dette så vi tydeligt i depoterne. Det ville være nemmere ikke at skrive hvad ikke var på de små borde, der blev hevet ud af bilerne for hver ca. 5k, en KÆMPE stor ros til disse depotbestyrere!

Kom ud og træn nogle lange ture om 3 år vender løbet tilbage, denne event fortjener langt mere opmærksomhed!!!

Der er lagt billeder ind på mit site : www.olecramer.dk

For øvrigt var diplomerne allerede lagt på deres site om aftenen lige til at udskrive!

4

#1

Halvorsens billede
Nu var jeg med for at kunne kvalitetsikre Oles indlæg :) og jeg er helt enig med ham i at det var et rigtigt god løb hvor der var styr på det hele. Og der skal lyde en stor tak til arrangørerne og hjælperne før, under og efter løbet - imponerende at så mange brugte en fridag på at give os andre en så god oplevelse. Det er lidt synd at der ikke var flere deltagere - ikke fordi vi der var der ikke havde det hyggeligt nok, men der havde ikke været meget mere arbejde for arrangørerne hvis der havde været flere med. Eneste problem - ud over sproget hvor jeg nogle gange godt kunne høre jeg var kommet langt hjemmefra :rolleyes: - er at der er 3 år til løbet afholdes næste gang. Men som Ole skriver, så er det bare om at komme i gang med træningen, så vi kan stille med et større hold herfra næste gang.

#2

Bedouinas billede
Hej Cramer og Halvorsen. Jeg synes, at I er nogle seje gutter :nr1 - og et stort til lykke fra mig til jer begge for et godt gennemført løb. Er der nogen speciel grund til, at løbet kun arrangeres hvert 3. år? Man kunne da godt forestille sig, at hvis det blev løbet hvert år, ville folk være mere opmærksomme på, at det fandtes og dermed ville der blive flere deltagere. Efter hvad jeg har hørt, er det et meget smukt løb! og det er da lidt ærgerligt, at det kun løbes hvert 3. år. Bedouina

#3

Ole Cramers billede
Haii Der er nu en masse billeder fra 100km Als rundt [url]http://www.vidarmotion.dk/[/url] Mvh. Ole

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15376:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk