Aalborg Brutal Marathon 2010
- 04-04-2010
- AT
Jeg har hørt flere tale om at Brutal Marathon i Aalborg er et hårdt løb, så nu skal det prøves på egen krop.
Ruten er en prolog på 800 meter og herefter en rundstrækning på 6,9 kilometer, ruten stiger på prologen med 16 højdemeter og på rundstrækningen med 120 meter pr. omgang. der løbes ialt 6 omgange.
Løbet foregår i området omkring Aalborg Zoo
Hjemmesiden fandt jeg ved at google Brutal marathon og det øverste link var den jeg skulle bruge, så det var da smertefrit
Ved første øjekast synes jeg hjemmesiden virker lidt uoverskuelig, men den er faktisk udmærket og har de informationer man har brug for.
Tilmeldingen sker ved at udfylde en online formular, herefter får man en kvittering på mail og besked på at overføre startgebyret på en konto eller kontant i en kuvert man sender med snail mail (Postdanmark)
Tilmeldingen sker via www.marathoniaalborg.dk
Startgebyr: 200 kr.
Efter 19. marts stiger startgebyret til 250 kr.
Med nutidens GPS var det ingen sag at finde startområdet og parkeringspladserne var lige i nærheden, jeg kom en time før start så der var ingen kø ved nummerudlevering og der var masser af plads til omklædning som var fordelt i et lokale til kvinder og to lokaler til mænd.
10 minutter inden start begyndte vi at bevæge os imod startområdet hvor arrangøren sagde et par sikkert bevingede ord, jeg stod nede bagved og kunne intet høre, jeg har også på fornemmelsen at det er svært at råbe et par hundrede ivrige løber op uden elektroniske hjælpemidler.
Der var ingen fælles opvarmning.
Afmærkningen af ruten var lavet med det velkendte rød/hvide plastikbånd, små skilte med pile og på de tre første runder var der også pænt med hjælpere iført gule refleksveste der venligt viste os vej.
Der var kilometer angivelser jævnt fordelt på hele ruten.
I de to velbemandede depoter på den 6,9 km. lange rundstrækning var der cola, vand, energidrik/saftevand, frugt, slik m.m. og hvis jeg ikke tager helt fejl tror jeg altså der kom mere i depotet efter et par omgange.
Underlaget bestod af ca. 70 % asfalt, 20 % grusvej, 10 % skovstier og med en stigning på i alt 736 højdemeter er det en stor mundfuld hvis det er første marathon man vælger at løbe.
I målområdet i tilstødende dejlige lune lokaler var der mulighed for at få sig et velfortjent bad, købe kaffe, te, sodavand og kage m.m.
Der var ingen præmieoverrækkelse men derimod lodtrækningspræmier som kunne afhentes når man var kommet i mål.
Resultatlisten var tilgængelig på hjemmesiden kort tid efter løbets afslutning.
Det var 11. gang der blev afholdt Brutal Marathon i Aalborg, deltagerantallet fra starten var 239 og 201 deltager gennemførte, et frafald på 15,9 % fortæller lidt om hvor hårdt løbet er og jeg er da også glad for at den nu tæller med i mine gennemførte løb.
Som tidligere nævnt var der hjælpere til at få os den rigtige vej rundt de 3 første omgange, om det var regnvejrets skyld eller det var planlagt ved jeg ikke men de forsvandt i hvert fald som de var skyllet væk. Det undre mig meget at man ikke vægter løbernes sikkerhed højere, ruten indeholder en del steder hvor man skulle krydse befærdede veje og her skulle man være meget opmærksom, jeg synes det ville have været dejligt hvis hjælperne havde været der hele løbet igennem.
Det fremgår ikke af løbets hjemmeside om ruten er DAF opmålt, tidtagningen foregik manuelt med notering hver gang man passerede målområdet.
Hvis man har lyst til at se en reportage fra løbet kan det ses her: http://www.tv2regionerne.dk/?id=538230&r=4
#1
Hej Allan.
Til lykke med din første anmeldelse!
Det var godt nok ikke mange sko, du tildeler dem. Selvfølgelig er det meget for dårligt, at hjælperne forsvinder - men det andet ser da ud til at have været i orden, så hvorfor ikke flere sko?
Bedouina
#2
Hej Bedouina
Når fem sko er det højeste man kan give et løb, må det absolut kun gives til løb i ”verdensklasse” og her snakker vi store løb hvor der absolut ikke er noget at komme efter, forstået på den måde at det er et perfekt løb.
Jeg mener faktisk ikke at 2 sko er dårligt, men at der er mulighed for forbedringer hvis det er det arrangørerne ønsker, vi skal huske på at man ikke lige banker et løb op på nul komma fem det tager tid og kræfter at arrangere.
Bedømmelsen er min personlige ud fra disse anmeldelseskriterier, men andre kan sagtens have oplevet det anderledes.
Håber det var svar på dit spørgsmål.
Hilsen Allan Trans
#3
Hej,
Der er lidt kommentarer til denne løbsanmeldelse på Dourun.
Se her:
http://dourun.dk/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37147
Mvh
Benny
#4
Hej Allan, jeg er helt på linie med dig, når det handler om vores sikkerhed i.f.m. et marathonløb. Det er ikke hensigtsmæssigt, at vi skal krydse befærdede veje uden hjælpere til at styre trafikken og guide os sikkert over vejene - uanset årsagen - og uanset vejret. Jeg mindes faktisk ikke, at jeg har løbet et marathon, hvor sikkerheden har været mere mangelfuld. På den baggrund mener jeg ikke , at løbet kan tildeles flere løbesko, men det er jo bare min personlige holdning.
God Påske til alle - vi løbes ved!
Mvh Michael
#5
Nu forstår jeg jo slet ikke, at folk giver kommentarer til DENNE LØBSANMELDELSE på et helt andet sted. Det må vel være på sin plads at kommentere den, hvor den er postet, nemlig her på Motionsløb!!!
Og Allan jeg forstår udmærket godt, at 5 sko kun skal gives til løb i verdensklasse, men nu er det jo altså løb i Danmark, der skal anmeldes og ikke i New York eller London. Jeg siger heller ikke, at løbet skal have 5 sko, når det er en rute, der skal gennemløbes 6 gange og hjælperne forsvinder. Og selvfølgelig banker man ikke et løb op på 0,5 - men det var altså også 11. gang, at det blev løbet.
Var ruten iøvrigt DAF opmålt?
Bedouina
#6
Bedouina,
Grunden til kommentarer på Dourun er at der var lavet et link til anmeldelsen hvor flere inkl mig selv troede at vedkommende der havde sat linket ind var = anmelderen. Derfor tillod jeg mig at "linke tilbage" da det blev klart at anmelderen ellers ikke ville blive klar over de kommentarer.
Det håber jeg er i orden, men ellers skriv så skal jeg fjerne mine indlæg!
#7
Hej Benny
Selvfølgelig skal du ikke fjerne dine indlæg - du kan da bare gentage dine kommentarer her i stedet.
Bedouina
#8
Det er mulig at det er helt forkert ikke at have afspærret vejene,men når det står helt klart i materialet syntes jeg det er lidt svært at klandre arrangørerne bagefter og skrive i en anmeldelse at det måske er fordi der var dårligt vejr.
Der står i materialet på hjemmesiden:
*********************************
Markering: Ruten er markeret med pileskilte og rød/hvide bånd samt vejvisere på de to første omgange. På ruten er der opsat km-skilte. Første skilt findes ved 1,4 km.
Løbsregler: Da ruten ikke er afspærret skal færdselsreglerne overholdes. Vær opmærksom ved krydsning af gader og veje. Specielt kan der i området ved Aalborg ZOO være en del trafik. Deltagelse i løbet sker på eget ansvar.
*********************************
Se evt mere her: http://marathoniaalborg.dk/praktisk.pdf
2 løbesko er efter min mening for lidt til et løb som helt igennem holder det de lover på forhånd og mener man det er uforsvarligt at stille op i et løb hvor man skal overholde færdselsreglerne ja så lad være med at stille op!
Var der lovet en bilfri rute ja så skulle de have haft af anmelderhammeren
Forøvrigt til dem der ikke kender løbet skal det siges at de biler der kørte der nok kostede mig ca 15 sek. over hele løbet.
#9
Jeg løb i fredags mit Brutal-marathon nr. 5, og jeg har prøvet et par andre marathon i mellemtiden også, så jeg tror, jeg ved, hvad jeg taler om, når jeg siger:
A) Jeg kan godt forstå anmeldelsen set fra en førstegangsløbers synspunkt
B) Anmeldelsen er kun relevant for førstegangsløbere - og ikke repræsentativ for os, der kender og elsker (at hade) løbet
Mere er der ikke at sige !
vh. Tor
#10
Som løbsarrangør er det dejligt med lidt interesse for "sit" løb og alle positive inputs vil blive taget op til overvejelse til næste års løb. Men jeg vil dog lige anføre 3 punkter til anmeldelsen af Brutalen.
1)Som det ganske rigtigt bliver påpeget skal befærdede veje krydses. Men dels er disse veje særdeles begrænset befærdet, dels kan de krydses diagonalt så man har en 100 meter til at foretage krydsningen og endelig krydses den største vej lige ud for skolen, hvor der logisk nok er hastighedsdæmpende bump for de få biler der måtte passere. Så der er altså ikke noget med at man skal stå og vente, ligesom der selvfølgelig heller ikke er nogle røde stoplys på vejen
2)Nu ved jeg ikke lige hvordan anmelderen benytter anmeldelseskriterierne, men i hvertfald et af kriterierne synes jeg er helt forfejlet. At et løb gennemføres ved at flere runder gennemløbes, synes jeg kun er en fordel der burde trække op i "karakter". Dels gør det distancen mentalt mere overskueligt for løberne, der desuden kan komme til deres private forplejning og udstyr adskillige gange, og for tilskuerne er det et enormt plus at kunne heppe på og nyde den langsomme nedbrydning af løberne . Måske derfor at Stockholm Marathon (dobbeltrunde) blev kåret som verdens bedste marathon for nogle år siden.
3)Mere generelt synes jeg TestTeam skal tænke på sin objektivitet. Det er ikke fremmende for en uvildig bedømmelse, at man forsøger at få gratis startnumre
til løb man efterfølgende skal bedømme. Vi sagde selvfølgelig nej, og tror da heller ikke, at det har påvirket bedømmelsen ret meget, men andre arrangører vil måske føle sig pressede for at undgå dårlig omtale/ 2 løbesko. Bare et godt råd, så I ikke sætter arrangører i et uacceptabelt dilemma.
PS: Der vil snart være mellemtider på www.marathoniaalborg.dk
Fortsat godt løbeår fra Jan
#11
Hej Jan og alle andre
Tak for alle kommentarer til testløber Allan Trans anmeldelse af Bruatal Marathon. Det er rart med lidt debat om, hvad et godt løb egentlig er.
I den forbindelse vil vi bestemt genoverveje, om flere runder skal trække op eller ned. Ræssonementet er, at jo mere varieret en rute er, jo højere skal det vægte. I modsat fald ville et marathon på en stadionbane kunne opnå maksimum karaktér - og det er der vel ingen, som kan mene. Nu er der jo også forskel på at løbe en runde to gange som i Stockholm og så løbe den samme strækning 6 gange. Men det er bestemt en pointe, vil vil genoverveje.
Det er vanskeligt at opstille endegyldige opjektive kriterier for, hvad et godt løb er. Der vil altid være individuelle opfattelser (heldigvis), men det må dog være opjektivt, at når et løb ikke har DAF-opmålt rute eller professionel elektronisk tidtagning, må det trække ned i forhold til et løb, som har begge dele. Ellers ville alle løb opnå 4-5 løbesko, og så giver det ikke mening at anmelde løb. Der er næsten altid plads til forbedringer af et løb, og det skal gerne vise sig i karaktergivningen - især når skalaen kun går fra 1 til 5. Som du selv skriver, vil mellemtiderne for løbet snart være klar (3-4 dage efter løbet). Det er helt fint, men det må selvfølgelig trække ned i forhold til et løb, hvor de ligger der, idet man løber ind over målstregen - anderledes kan det ikke være.
At antyde at et gratis startnummer eller ej skulle have indflydelse på karakteren, kan jeg på det kraftigste afvise. TestTeam inviteres ofte med til løbsarrangementer. Nogle gange får TestTeam gratis startnummer andre gange ikke. Det har absolut ingen indflydelse. I alle tilfælde holdes testløberen personligt økonomisk skadefri, så det har selvfølgelig ikke indflydelse. Jeg kan nævne, at TestTeam sidste år ikke fik gratis startnummer til Eventyrløbet. Alligevel blev det kåret som årets bedste løb og fik som det eneste løb maksimum karakter i alle afsnit. Der vil ikke findes en sammenhæng mellem karaktergivningen og det forhold, at vi har fået gratis startnummer eller ej. Alt andet ville være utroværdigt.
Tak for en god og brugbar debat, som jeg håber vil fortsætte...
Med venlig hilsen
Martin Bork, Admin.
#12
Hej Martin
Tak for svaret. Selvfølgelig tror jeg ikke der er nogen sammenhæng mellem afvisning af gratis startnummer og jeres anmeldelse. Jeg forsøgte blot at gøre opmærksom på, at I sætter arrangører i en slags afpresningssituation, når I selv aktivt går ud og tigger gratis startnumre, som det var tilfældet her. Forestil dig en restaurantejer der får følgende melding i telefonen: "Dav, vi vil gerne komme og anmelde din reataurant - giver du gratis middag". Og dermed kommer I også til at underminere jeres egen troværdighed - der bør simpelthen ikke være penge/gaver/gratisydelser indblandet mellem jer og arrangørerne af de løb I tester.
#13
Tja, det bedste forsvar er jo et angreb, jeg synes dog det er noget ufint af dig Jan Andersen at insinuere, at anmeldelsen har noget at gøre med gratis startnummer eller ej. Egentlig synes jeg, det var fedtet af jer, når man tænker på al den gratis omtale, Motionsløb har givet jer her på forsiden!
Jeg er en af dem, der kun løber 2-3 marathon om året, og for mig er det bestemt ikke mentalt fremmende at skulle gennemløbe den samme rute 6 gange. Tværtimod, og jeg fravælger konsekvent alle marathon, hvor ruten skal gennemløbes mere end to gange. Men måske dine angreb fordi du har dårlig samvittighed over den manglende sikkerhed!
@ Tor
Ja, men selvfølgelig er anmeldelsen mest relevant for føstegangsløberne - og det gælder jo anmeldelserne af alle løb, selvom jeg vil indrømme, at jeg læser dem alle med største fornøjelse! Det er klart, at den hårde kerne, som du tilhører, og som løber 50-100 marathon årligt, er totalt ligeglade med, hvordan løbet er, bare det ER et marathon. Fint nok, men sådan nogle som mig med et par stykker om året, udvælger altså vore få løb med stor omhu.
Bedouina
#14
Hej Jan
Tak for rettelsen af det jeg troede var en antydning af urent spil. Jeg må have læst sætningen forkert i første omgang.
Nogle arrangører stiller et startnummer til rådighed. Det gør det muligt for os at anmelde mindst 40 løb om året til glæde og gavn for både løbere og arrangører. Alternativet er, at vi kun anmelder 10-20 løb om året.
Hovedsagen er, at det gratis startnummer ikke påvirker anmeldelsen overhovedet. Der er jo den forskel i forhold til dit eksempel, at testløberen - dvs. anmelderen - ikke skal betale for løbet uanset hvad. For testløberen er betaleren af startnummeret underordnet.
Med venlig hilsen
Martin Bork, Admin.
#15
Haha Bedouina, nej min samvittighed har det nu helt fint. Men jeg har også engang haft det som dig, så at jeg undgik marathons med flere runder. Men efter at have drønet rundt i marathons på dødssyge landeveje og totalt øde industrikvarterer, så foretrækker jeg altså lidt liv rundt omkring mig. Således var det for eksempel en fornøjelse at løbe løb som Aarhus Indoor Run og PHus-Marathon i Horsens. Det er sådanne løb der gør marathons til en meget social oplevelse, fremfor at befinde sig med sine egne tanker in the middle of nowhere. Men jeg anerkender selvfølgelig, at det er en subjektiv ting og at andre kan have det anderledes. Netop derfor synes jeg ikke, det bør indgå som et anmeldelseskriterium.
Jan
#16
Hej Jan
Du har bestemt en pointe omkring rundstrækningers kvalitet. Vi tager pointen med i vores overvejelser, nå kriterierne skal revurderes. Jeg vil dog stadig fastholde at 1 km. 42 gange bliver en anelse kedeligt og alt andet lige må trække ned, men der findes bestemt gode alternativer til en lang lige strækning in the middle of nowhere
Uden at ville gå ind i selve karaktergivningen af dette løb, er der uanset rundstrækningen, en lang række andre ting, som i forhold til de opstillede kriterier trækker ned. Det gælder f.eks. tilmeldings- og betalingsforhold, informationsnevieauet, tidsmålingen, daf-opmåling, præmieforhold osv. Når løbet sammenlignes med andre løb, som opfylder disse kriterier, må niveauet selvfølgelig ligger lavere.
Mvh.
Martin Bork, Admin
#17
Hej Martin (og andre),
Ja det er en svær nød at knække mht. at lave perfekte regler for karaktergivning.
Måske vil en matrix over de ting et løb tilbyder være en god erstatning / supplement til "sko givning".
En matrix kunne gøre det nemt for læseren at finde de ting som netop de finder vigtigt i et løb (omklædningsfaciliteter, badeforhold, værdiopbevaring, trafik fri rute, chip tidstagning, depoter, offentliggørelse af resultater, præmieoverrækkelse, lodtrækningspræmier, osv).
Med de anmeldelseskriterier i har sat op mener jeg at i i høj grad favoriserer store marathonløb så de uvilkårlig vil få flere sko end det lille selv om løbet måske er dårligere. F.eks ville Aalborg Fjordmarathon's 2009 udgave nok få flere sko end Brutal selv om selve afviklingen desværre ikke forløb ret godt (det bliver helt sikkert meget bedre i år).
Et par ting syntes jeg ihvertfald i mangler. Stemmer det på forhånd lovede med det reelle (her vil jeg mene Brutal scorer 5 sko). Value for money. Ja det er ikke helt lige meget om man giver 100,- eller 1000,- for et startnummer.
Mht at bede om startnumre er jeg helt sikker på at karaktergivningen i dette tilfælde intet har med gratis eller ej at gøre, men hvis i beder om gratis startnumre så sætter det altså et pres på arrangøren uanset hvad. Hvad hvis løberen kommer fra den anden ende af landet? Vil det så være rimeligt at arrangøren betaler kørsel, måske en bid mad, måske et hotelværelse så løberen kan være frisk og ja så kommer man hurtigt ud på et skråplan.
Mvh
Benny
#18
Hej Jan
Vi er enige om, at karaktergivning er svært. Det skal heller ikke blive for kompliceret at gennemskue for en løber, som vil have et hurtigt indtryk af et løb. Skoene supplerer kun selve teksten. Og kriterierne er kun vejledende. Testløbernes fornemmelse for løbet på baggrund af deres store løbserfaring vægter også tungt. Derfor vil sidste års Fjordmarathon næppe have endt med en høj karakter. Vi var desværre ikke med sidste år, men vil være med i år. Så må vi se...
Selvom vi har brugt lang tid på at gennemtænke kriterierne, kan de selvfølgelig hele tiden forbedres. Foranlediget af denne udmærkede diskussion vil kriterierne blive lagt ud til åben debat, inden en ny sæson indledes. Det vil ikke være rimeligt at ændre kriterier midt i en sæson, så løbene bliver vurderet på forskellige vilkår.
Vi tager gerne imod et gratis startnummer, men det bliver aldrig aktuelt at få øvrige forhold betalt. Skulle der opstå et dilemma, som underminerer TestTeamets troværdighed, vil vi altid vælge troværdigheden. Et gratis startnummer, som ikke kommer testløberen tilgode fordi startnummeret altid er gratis for ham/hende, underminerer ikke troværdigheden.
Jeg kan iøvrigt nævne, at testløberne er fordelt jævnt over landet, så der aldrig er ret langt til et løb. De er altid veludhvilede, veltrænede, mætte, friske og glade, når de ankommer til et løb
Mvh.
Martin
#19
I sidste ende skal vi nok tage denne "karaktergivning" af løb lidt vejledende, ikke ?
Desuden vil hver anmeldelse dybest set kun være dækkende for lige dét arrangement... vi ser jo igen og igen, hvordan samme løb kan variere fra år til år.. alene vejret kan betyde meget.
Så lad os bruge anmeldelerne konstruktivt... som vejledende pegepinde.
mvh. Tor
PS: Og at vi, der løber mange løb bare ukritisk synes at alt er fantastisk... det er en misforståelse... det gør vi IKKE.
#20
Hej,
Vil bare lige sige jeg misforstod det med at bede om startnumre.
Jeg forstod det sådan at det var testløberne der gjorde det hvilket jeg mente ville være lidt uheldigt. Når bare det ikke er anmelderen der skal bede om "tilskud" er det helt fint for mig.
Mvh
Benny
#21
Hej igen
Det er vi helt enige om
Mvh.
Martin
#22
Kære medløbere & arrangører
Det er ganske spændende at følge denne debat omkring anmeldelser af løb. Som anmelder af flere hundrede løb og cykelløb gennem de seneste 10 år vil jeg gerne deltage i diskussionen.
Et gratis startnummer fra arrangørside vil aldrig kunne påvirke min vurdering/karaktergivning, og jeg mener ikke, man kan tale om at "tigge" et nummer. Som anmelder skal du naturligvis ikke betale dit startnummer, det klarer løbersitet eller det magasin, du skriver for i samarbejde med arrangørerne.
Omkring vurderingen vægter jeg det højt, at informationsniveauet er optimalt, både på hjemmesiden, og når jeg kommer frem til løbet. Skiltning, speakning og toiletforhold skal være i orden, og også det rent sikkerhedsmæssige. Når det er sagt, så kan et løb i mine øjne godt score højt, selv om der f.eks. ikke er kilometerangivelser, hvis blot markeringer og vejvisning er 100 % ok. Det kan også få en håndfuld løbesko, selvom opvarmningen er lidt for "fitness-agtig" efter min smag (jeg er en ældre, rutineret herre og deltager aldrig i dette). For hvis jeg kan se, at deltagerne glæder sig, så tæller det på plussiden.
Det, at man føler sig velkommen, spiller en stor rolle. Friske hjælpere, hurtige svar på spørgsmål, og tilgængelige informationer vægter jeg meget højt. Til gengæld generer det mig ikke så meget, om der er æbler eller pærer, sportsdrik eller vand efterfølgende. Men det er klart, at hvis der (som ved et løb i nærheden af, hvor jeg bor) konsekvent serveres kaffe & 3 forskellige slags kage (som mig bekendt også varierer fra år til år!), så tæller det absolut på plussiden.
Kan et løb få 5 løbesko, hvis der ikke er omklædning eller værdiopbevaring ? Det bliver nok svært, hvis det er et 1/2 eller hel-maratonløb,og man kommer langvejs fra. Kan et løb få 5 løbesko, hvis der mangler km-skilte? Ja, men ikke hvis der er mangelfuld vejvisning og for få toiletter. Og slet ikke, hvis der mangler væskedepoter (eller de står forkert) på en varm dag.
Vores testning af løb er seriøs, det vælger jeg et tro på og arbejde efter, men kritik skal tages med et gran salt og humor. Selv har jeg ved flere lejligheder, hvis der har været graverende fejl, spurgt ind til disse. Er det et person-svigt, eller noget, som arrangørerne er uden skyld i? Jeg vælger også altid at "snuse lidt rundt", spørge andre om deres oplevelse og "stikke en finger i jorden".
Langt de fleste løbsarrangører er glade for feed back på deres løb. Løbslederen kan jo ikke være alle steder ude på ruten, og ofte kan små fejl nemt rettes til året efter. Lad mig nævne et væskedepot, der stod lige efter en 300 meter lang bakke, hvor pulsen er høj (det blev flyttet 100 meter året efter). Eller nogle dumme heller, som året efter blev "pakket ind". Også rækkefølgen af væsken er vigtig. Det bør være sportsdrik først og derefter vand!
Jeg håber, at disse input vil være til gavn i debatten - jeg ønsker alle en fortsat god sæson!
#23
Hej til jer alle,
Jeg har løbet Aalborg Brutal 3 gange og har endvidere deltaget i yderligere 25 marathons, så mine kommentarer til diskussionen mener jeg selv burde være repræsentative
Deltager vi for at løbe, eller deltager vi for løbe? Jeg kan garanterer jer kritikere omkring at de store marathons på ingen ingen måde kan hamle op med løb som Aalborg brutal Marathon, Rold Skov Marathon og alle de øvrige "små" marathons som arrangeres af engagerede løbsarrangører. De store løb har pinlige ringe depoter, ofte kun vand og energidrik og i bedste fald et stykke frugt. OK, sikkerheden og vejvisningen undervejs er givetvis "højere", men prisen er f.... også herefter.
Det kan altså hurtigt blive trættende at høre på, ja undskyld mig, forkælede løbere!
Varieret og brutal rute, depoter med flere forskellige drikke, sødt og salt, opmuntring fra depotet, flot natur, view til Aalborg ZOO.
Hvad pokker har elektronisk chips og DAF opmålt rute at gøre med kvaliteten af løbet! igen, deltager vi at løbe eller deltager vi for at løbe?
Fokuser på løbet og den personlige sejr ved at gennemføre. I vil da hverken kunne gennemføre i en bedre tid eller blive mere lykkelige såfremt jeres kritikpunkter blev indfriet!
4 par løbesko herfra hvis det endelig skal være - 5 sko hvis i fikser noget musik undervejs, f.eks. op ad skovbakken
Pain is Temporary - Pride is Forever!