Claus Rasmussen

Claus Rasmussens billede

Profil

Navn
Claus Rasmussen
Om dig selv / løbebiografi
Jeg har løbet siden jeg i 2003 indgik et væddemål om at gennemføre en Jernmand - med den hængende over hovedet var der jo ikke rigtig nogen vej udenom. Hele det første år gik med at pådrage mig samtlige skader i løberens leksikon. Jeg tror ikke, der er en komponent fra hoften og ned, jeg ikke har haft problemer med, og det eneste råd jeg fik med på vejen var mere sko, flere kiler, mere af alt, hvad der nu kunne passificere mine fødder. Så hørte jeg i 2004 om POSE Running og begyndte at løbe i flade sko. Pist væk var alle skaderne, og siden har jeg ikke sat mine spændstige fødder i en konventionel løbebutik for andet end at købe startnumre. Jeg tror på, at klodset fodtøj har ødelagt vores indbyggede sans for, hvordan vi løber effektivt og uden skader. Vi har mistet kontakten til vores fødder, og dermed fornemmelsen for, hvad der er godt og skidt for vores krop, når vi løber. Selv løber jeg ultraløb, og det foregår gerne med tre milimeter gummi under fødderne - mere end det, og jeg er fortabt :)

Blog

Blogtitel
Marathon i god stil og flade sko
Beskrivelse af din blog

I november 2011 startede et hold på 15 blandede talenter deres rejse mod CPH Marathon 2012 i god stil og flade sko.

Og vi har det hele: En jernmand in spe, en duathlet med landsholdsdrømme, en gammel Sparta-fartholder, en mor, en mormor, harer, skildpadder og alt der imellem.

Det er Posemanden der svinger den velmenende pisk, og teknik og god stil vinder altid over kilometer på respektbarometeret.

Læs blog

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15650:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

 

Sign Up