FREDSKOV RUN & FUN I KNUTHENBORG SAFARIPARK 2022

Tid og sted

Løbsdato
21-05-2022
Startby og landsdel
Bandholm, Sjælland
Tilmeldingsfrist
24-04-2022
Eftertilmelding
Nej

Ruten

Distancer
Halvmarathon
Marathon
7 km
14 km
28 km
Specialløb
Cannonball
DAF-opmålt distance
Nej
Tidsmåling med Chip
Nej
Underlag
Asfalt
Grus
Omklædning med bad
Nej
Omklædningsforhold
Start/mål er ved Limpopoland. Se evt. kort på www.knuthenborg.dk. Limpopoland er et dejligt område i parken med toiletfaciliteter, spisesteder og en stor naturlegeplads. Lige ved depotet er et stort grønt område med mulighed for picnic. Det er et løb, hvor det er oplagt at tage familien med.

Andre oplysninger

Gebyrer
Prisen for at deltage i løbet er 275 kr både for alle distancer og inkluderer startnummer, depot, medalje og indgang til parken. Du tilmelder dig her: https://anestefredskov.simplero.com/products/77568-FREDSKOV-RUN-FUN-I-KNUTHENBORG
Startsted og tid
Kl. 11 ved Limpopoland i Knuthenborg Safaripark, Knuthenborg Allé, 4930 Maribo Parken åbner kl. 9.00 for løbere. Indkørsel ved Maglemer.
Forplejning
Depot er ved start/mål og passeres en gang pr. omgang. Depotet vil bestå af bananer, slik, saltstænger, vand og sodavand m.m. Der er desuden vanddepot midt på ruten.
Andre bemærkning
Vi gentager succesen med at løbe på Savannen, så nu har du igen mulighed for en anderledes og spændende løbeoplevelse blandt alverdens dyr. Det er et hyggeligt løb efter cannonball princippet, som betyder, at der ikke er nogen chip. Hver deltager tager selv sin tid. Vi starter alle vores ure samtidig ved start, og uret må ikke stoppes undervejs – heller ikke ved toiletbesøg og lignende. Uret må først stoppes, når du løber over målstregen. Efter løbet noteres tiden i løbsprotokollen. Ved tilmelding accepterer du, at løbet foregår på eget ansvar. Du giver ligeledes tilladelse til, at vi offentliggør dit navn på deltagerlisten og dit resultat på resultatlisten samt bruger eventuelle billeder fra løbene. Der er medalje til alle, der gennemfører løbet. Medalje udleveres efter at tiden er registreret. Diplom kan downloades snarest efter løbet på www.fredskovmarathon.dk via resultatlisten. Ruten er 7,1 km. Der løbes tre omgange for halvmaraton og seks omgange for maraton. Derudover løbes 7 km, 14 km og 28 km. Ruten er afmærket men ikke afspærret, og vi skal respektere andre trafikanter. Vær opmærksom på dyre-ristene, så du ikke kommer til skade. Depot er ved start/mål og passeres en gang pr. omgang. Depotet vil bestå af bananer, slik, vand og sodavand med mere. Derudover er der et vanddepot halvvejs på ruten. Der må ikke smides affald i parken. Brug skraldespandene i depotet eller på ruten. Der en tidsgrænse på 5 timer, så vi kan nå at være ude af parken, inden porten lukker kl. 17.00. Parken åbner ekstraordinært kl. 9.00 for løbere. Benyt indkørslen Maglemer og husk at transport til startområdet skal foretages i bil eller på motorcykel. Kom i god tid, så du er klar til start kl. 11.00. Start/mål er ved Limpopoland. Se evt. kort på www.knuthenborg.dk. Limpopoland er et dejligt område i parken med toiletfaciliteter, spisesteder og en stor naturlegeplads. Lige ved depotet er et stort grønt område med mulighed for picnic. Det er et løb, hvor det er oplagt at tage familien med. Prisen for at deltage i løbet er 275 kr for alle distancer som bl.a inkluderer indgang til parken og en speciel medalje. Vi sender startnummer og indgangsbillet til Knuthenborg Safaripark slut april/start maj til din adresse. Vær opmærksom på at give os besked, hvis du ændrer adresse. Indgangsbillet giver kun adgang til løberen. Det er ikke muligt at få refunderet startgebyret, men du er velkommen til at overdrage nummeret til en anden og ændre distance. Det kan også gøres i parken på løbsdagen. Du kan med fordel benytte Knuthenborgs hjemmeside www.knuthenborg.dk for informationer om parken. Ellers er du velkommen til at kontakte os på aneste@aneste.dk, hvis du har spørgsmål. Du kan også følge med på www.fredskovmarathon.dk Tak til Knuthenborg Safaripark fordi de endnu engang har lyst til at være med til at give os løbere endnu en unik oplevelse. www.fredskovmarathon.dk

Billeder

Javascript is required to view this map.

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15322:

Torben Abildgaards billede
løber med ca 5 min i snit pr km og ca 30 km pr uge

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk