BMI Pizza Run

Tid og sted

Løbsdato
28-09-2021
Startby og landsdel
Beder, Jylland
Eftertilmelding
Nej

Ruten

Distancer
Halvmarathon
7 km
14 km
Specialløb
Cannonball
DAF-opmålt distance
Nej
Tidsmåling med Chip
Nej
Underlag
Asfalt
Grus
Omklædning med bad
Nej
Omklædningsforhold
Ingen omklædningsforhold eller toilet.

Andre oplysninger

Gebyrer
75 kr. uanset distance.
Startsted og tid
Løbet starter foran Beder Pizzaria, Beder Landevej 41, 8330 Beder - parkering på p-pladsen Nygårds Alle umiddelbart ved siden af. Starten går kl. 17.00 for halvmaraton og kl. 17.30 for øvrige distancer - maks. gennemførelsestid for halvmaraton er 2½ timer.
Forplejning
Der er væskedepot i målområdet under løbet (runder a 7 km). Efter løbet udleveres en kupon, som kan indløses i Beder Pizzaria til en pizza (vælg mellem nr. 1-6 på menukortet) og en sodavand. Kuponen gælder kun på løbsdagen og kan ikke erstattes med kontanter eller tilgodebeviser.
Rutebeskrivelse
https://www.plotaroute.com/route/1657683
Andre bemærkning
BMI Løb & Motion har indgået en aftale med Beder Pizzaria om et nyt løb - BMI Pizza Run. Løbet afvikles efter Klub 100 Halvmaratons og Dansk Halvmaraton Klubs regler - dvs. ingen autostop på uret, ingen standsning af uret undervejs. Pas på ved de to vejpassager, der er under løbet. Deltagelse er på eget ansvar. Betalingen refunderes kun ved aflysning af løbet. Tilmeldingsprocedure: Send en sms til Thomas på 28 26 86 93 for at høre, om der er plads. Maks. 50 deltagere. Er der plads, modtages en bekræftende sms, og derefter indbetales 75 kr. via MobilePay til 63875 (BMI Løb & Motion). Startlisten offentliggøres på BMI Cannonballs Facebook-side (https://www.facebook.com/BMI-Cannonball-113135560105646). Prisen er 75 kr. for deltagelse, uanset om man ønsker pizza eller ej.
Javascript is required to view this map.

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15138:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Bliv medlem af løberne.dk