Vinterløbesko?

lillelones billede

Hejsa,

Sidder lige og tænker på, om det er nødvendigt med løbesko med speciel bund/profil, her i denne kolde tid....hvis der evt. er lidt glat eller ligger sne??

Hilsen
lillelone

#1

Bedouinas billede
Hej Lillelone. Svært spørgsmål. Personligt har jeg klaret mig uden, for jeg synes, det er sjældent, at vi har meget vinter. Om vinteren løber jeg desuden mest i byområdet, d.v.s. på asfalt og cykelstier, og jeg sætter selvfølgelig også farten ned, hvis der er lidt sne, lidt glat. Men det er meget få gange jeg ikke løber p.g.a. dårligt føre. hilsen Bedouina

#2

BrianNNs billede
Jeg benytter heller ikke specielle løbesko til vintertræning, har ingen problemer med at stå fast i de sko jeg løber i resten af året. Men hvor god man er til at finde fodfæste i vinterføret er jo også meget et spørgsmål om teknik. Kan dog godt forestille mig, det kan være lettere at finde fodfæste i vinterføret, hvis sålerne har et grovere mønster og evt. en blødere gummiblanding - det er jo præcis det samme som med vinterdæk på bilen. Du kan muligvis med fordel løbe i et par cross løbesko, selvom jeg personligt mener de er for tunge og stive at løbe i.

#3

Halvorsens billede
Jeg kan varmt anbefale "Kahtoola MicroSpikes Traction System": [IMG]http://www.motionslob.dk/forums/attachment.php?attachmentid=1&stc=1&d=1231363804[/IMG] Ikke fordi jeg nogenside ville bruge dem her i Danmark, men da jeg boede i Kiev var de guld værd når det rigtigt var vinter.

#4

Lars Nielsens billede
Jeg løber i de samme sko året rundt. Det kan dog af og til være en yderst spændende oplevelse, da der ikke er noget der bare tilnærmelsesvis ligner mønster under dem; de er med andre ord helt glatte. Jeg har dog et par gange brugt mine orienteringssko med stålpigge, hvis der har være isslag.

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15377:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk