Vable og "revnet" hud

Jeanette Helsteds billede

Hejsa

 

Jeg er nu oppe og kunne løbe 6 km, og nyder det. 

 

Dog har jeg fået et problem, jeg er dog ikke sikker på, om det skyldes mine løbeture eller de to dage oppe i centret, men here goes.

 

Jeg har fået en vabel på indersiden af tå nr 4 (ind mod tå nr 3), den har jeg prikket hul på. Og så er samme tå på den anden fod, "revnet" i huden, helt oppe, hvor tå og fod mødes.

 

Hvordan får jeg lige det til at hele? Og hvordan undgår jeg det fremover? Skyldes det evt løbesokkerne? Jeg startede op med løbeprogram i sommers og har pga dårlige knæ brugt lang tid på at komme op i fuld længde. Dette er den første vabel.

Som sagt er jeg begyndt at træne i center, dog kun lørdag og søndag pga manglende tid i hverdagene (er single, har fuldtidsjob, lang transporttid og hund). Og jeg opdagede begge "skader" i søndags efter træning og bad.

 

Hilsen Jeanette

#1

Anonyms billede

Hej Jeanette
Vablen er ikke noget problem. Den forsvinder og det samme gør tendensen til at få den. Brug evt. vabelplaster i en periode.
Jeg har selv prøvet det med revnet hud. Det kan skyldes lidt svamp i huden og bekæmpes hurtigt med lidt salve fra apoteket. Spørg efter Lamisil. Sørg for at holde fødderne grundigt rene, især nu hvor du er begyndt at træne og kommer offentlige steder, hvor den slags bakterier kan florere.

Hilsen
Mette L.

 

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15116:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Bliv medlem af løberne.dk