T-shirt med Motionsløb på

LindaKJs billede

Ved ikke, om det findes allerede..

Jeg tænkte på, at når jeg når så langt, så jeg begynder at kunne deltage i små løb, kunne det være sjovt, at há en T-shirt på, hvor der er Motionsløb logoét på, bare sådan for at reklamere lidt for siden her...

Så mit spørgsmål er: Kan jeg købe T-shirt med logoét på??

#1

jokerens billede
Det er vel et spørgsmål om ikke de faste bruger af siden kan blive sponsoreret med hver 1 stk t-shirt :nr1

#2

LindaKJs billede
Det ville da være en god ide.. Jeg ville da være glad, hvis jeg kunne reklamere for siden her, når jeg når så langt, så jeg kan deltage i løb.. Selvom jeg ikke har været her ret længe, føler jeg mig vældigt godt tilpas her. Jeg er blevet taget så godt imod, det varmer..:;-)

#3

FrankBThs billede
Testløberne er jo bleven udstyret med en Motionsløb T-shirt. Sådanne T-shirt kan admin vel også lave til os menige medlemmer. Bestilles der nok af dem kan vi vel købe dem til en rimelig pris. Er sikker på at Martin læser med her.

#4

Hveysels billede
Kære alle Det er da en fantastisk god opbakning og opfordring :fedt: Som Frank skriver, har testløberne fået en T-shirt med logo i forbindelse med deres engagement som testløbere. Se deres T-shirt [URL="http://www.motionslob.dk/testteam.html"][COLOR=#800080]her[/COLOR][/URL]. TestTeam-projektet er først lige sat i gang, og der er bundet en del økonomi i projektet. Jeg tør derfor ikke lige nu springe ud i flere store investeringer, før jeg har gjort mig erfaringer med TestTeamet. Selv med en vis egenbetaling af T-shirten, er de ikke helt billige ;) Men det er da bestemt en opfordring, jeg vil arbejde på at få gennemført. Hvis I har kendskab til evt. medsponsorer hører jeg gerne om det - så vil T-shirtsene snart kunne være klar :;-) I mellemtiden er man altid velkommen til at tage en stak informationskort om sitet med til løbsarrangementerne. Det udløser som sædvanlig en lille gave. Se mere [URL="http://www.motionslob.dk/uddeler.htm"]her[/URL]. Mange hilsner Admin (Martin)

#5

thomasdams billede
Tjek T-shirt projekt virksomheden A QUESTION OF. ([url]www.aquestionof.dk[/url]) De levere fair trade T-shirts fremstillede i Afrika af økologisk bomuld til danske NGO'er som f.eks. Amnesty, IBIS, WWF mv. Man kunne som udgangspunkt bruge nogle T-shirt af denne type til Motionsløbs brugere.

#6

FrankBThs billede
Hvis det er meningen af man skal løbe i dem, så skal de nok ikke lige være lavet af bomuld ... økologisk eller ej.

#7

BrianNNs billede
Jeg er enig med Frank. Jeg ville i hvert fald aldrig løbe i en T-shirt lavet af bomuld. Ellers lyder en Motionsløb.dk T-shirt som en interessant idé... :)

#8

FrankBThs billede
Jeg har surfet lidt på nettet og de kan laves til under en hund ... så det kan da også lade sig gøre at lave en T-shirt uden reklame. Prisen holder selv ved små antal.

#9

Bedouinas billede
Jeg fatter slet ikke, hvorfor at I er så vilde med at få/købe t-shirts - bortset altså fra, at vi selvfølgelig gerne vil reklamere for motionsløb.dk :fedt: Emnet blev selvfølgelig også startet af en ikke-løber/nybegynder, som endnu ikke har deltaget i løb. For de fleste løbere har vel skabet fyldt op med t-shirts fra diverse løb. Jeg vil til hver en tid gerne reklamere for denne site - men jeg ville ikke betale for en t-shirt herfra. Det har jeg for mange til. Bedouina

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15211:

Jannick Kjærgaards billede
Motionsløber 44 år

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Bliv medlem af løberne.dk