Super lækker salat

Andreas Skjæmt Andersens billede

Hej.

Det ser ud til den her tråd ikke helt passer ind med de ting der bliver skrevet om herinde på forummet, men bliver lige nød til at dele den med jer alligevel, for når man forsøger at skifte de usunde vaner (sofa, smøger, chips, chokolade, oksekød med fedtmarmorering og inaktivitet) ud med sunde (aktiv fritid, frugt og mere grønt i kosten) syne sjeg nogle gange det kan være svært at finde inspirationen til erstatningen for lasagne eller carbonara (vanerne om at mad skal ligge tungt i maven er svære at bryde), men i aften lykkedes det mig faktisk at bikse en salat sammen som smager super godt og ikke kræver alverdens mærkelige ingredienser :Wink

Reje-avocado salat

- 2dl frosne rejer tøs op
- 2 avocado i skiver
- ½ løg i tern
- 2 gulerødder skåret i skiver på langs med kartoffelskræller
- ½ peberfrugt i små tern
- lidt Iceberg salat (jeg bruger ca. 1/5 af et hoved)

Blandes sammen, der hældes en smule olivenolie over, 5-6 vrid på peberkværnen og serveres med Kraft Classic dressing (creme fraiche og purløg), som ikke må være den syrlige, fedtfattige udgave.

YUM, YUM! :Wink

#1

Sofies billede
Lyder godt :;-) Jeg ville nu nok skifte Kraft dressingen ud med en hjemmerørt olie-eddike dressing ;;-)

#2

Nordboens billede
Ja sådan en dressing kan nok hærge sundheden lidt for meget. Og avocado er jo også et fedtstof. Ellers tak for opskriften, det er da en helt fin ide at dele gode ideer til at variere maden og gøre den mere sund! :;-)

#3

Sørens billede
Men man skal jo skelne mellem sundt og usundt fedt. Avocadoens olie hører til blandt det aller-sundeste, så den ville jeg beholde i salaten :::-)

#4

Andreas Skjæmt Andersens billede
Tjaa... Med kun olivenolie og avocado som fedtkilder har jeg nu ikke nogen problemer med at smide lidt god dressing på. ;;-) Hvad med jer andre? Hvad spiser i?

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15116:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Bliv medlem af løberne.dk