Stafet for Livet i Vejen 3. - 4. Sept 2011 - Deltagere mangles meget

kkartdecos billede

Hej Løbere.

 

Jeg er holdkaptajn for "Løbekluben på Facebooks" stafet hold i Vejen 3. - 4. Sep 2011. Lige P.t er vi 5 betalende løbere, men vi vil meeeeeget gerne have 3 - 4 stafetløbere endnu så døgnet kan bliver dækket nogenlund jævnt.

Du behøver overhovedet ikke at kunne løbe hurtigt eller specielt, dog skal du være indstillet på kunne løbe 3-4 timer spredt over hele døgnet.

Lidt om stafetten:

 

STAFET FOR LIVET
Løbet afholdes flere og flere steder rundt i landet, og formålet er at samle penge ind til kræftforskning og -oplysning. Afhængig af værtsbyen varer det 18 eller 24 timer, hvor der sættes fokus på kræftsagen. Det er en anledning til at mindes dem, der tabte kampen mod kræft, og give håb til dem, der kæmper. Det sker gennem oplysning, aktiviteter og underholdning.

HOLDDELTAGELSE - IKKE EN KONKURRENCE
Stafetten består af forskellige hold på typisk 10-15 personer. Mere eller mindre kan også gøre det. Så længe holdet har mindst én person på banen, som går eller løber rundt på en afmærket rute, de timer Stafetten varer. Ruten kan være på en løbebane på en sportsplads, i en park eller lignende. Det gælder ikke om at komme først, men om at gøre en aktiv indsats for at bekæmpe kræft.

Læs mere om Stafet for Livet:
http://www.stafetforlivet.​dk/
 

 

Har du interesse i at løbe kan du lave et indlæg herunder, eller på:

 

http://www.facebook.com/loebeklubben#!/event.php?eid=164786816890235 

 

Hilsen Kasper Krintel

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15116:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Bliv medlem af løberne.dk