nysgerrig.

skildpaddens billede

Hejsa.
Jeg er lidt nysgerrig efter at høre hvor længe i har løbet ? og måske hvordan/hvorfor i kom i gang med det ?

jeg er p.t oppe på at have løbet i ca. 2 uger :Wink

#1

Steens billede
Et år og tre måneder. Håber at det er nok til marathon på søndag. Sidste år løb jeg et halvmarathon efter kun lidt over tre måneders træning og det var helt sikkert aaalt for lidt forberedelse.

#2

skildpaddens billede
bliver det så dit første marathon ? Held og lykke med det :)

#3

Steens billede
Tak. Ja, det er det første (af rigtig mange, forhåbentlig).

#4

Sørens billede
Jeg har løbet i 3-4 år, men holder som regel en pause i vintermånederne. Jeg kom i gang fordi, det at løbe tiltaler mig. Det er en nem og effektiv måde at få en god kondition og en sund krop. Og når først man er kommet rigtig i gang holder det ved :)

#5

Lars Nielsens billede
Jeg har løbet siden 1977 og løb mine første officielle løb i 1980. I må selv tælle efter hvor mange år det bliver til :rolleyes:

#6

skildpaddens billede
Godt gået :) Det bliver til mange kilometer på vejene i alt LL

#7

BrianNNs billede
Det var da et godt spørgsmål. Jeg må vist være ærlig og indrømme, jeg ikke ved det med sikkerhed. Gik til atletik da jeg var barn, og løb i den forbindelse i et par år. Men stoppede igen og holdt nogle års pause. Det er vel ca. 12 år siden jeg begyndte at løbe igen – og det var for at tabe mig, var blevet lidt fed. For ca. 4-5 år siden var den gal igen: pga. stress på arbejdet, skar jeg kraftigt ned på min løbetræning, samtidig med at jeg gav efter for min søde tand – det kostede ca. 20 overflødige kg, der var svære at tabe igen, da jeg for alvor genoptog min løbetræning. Så det har vist været lidt on/off, også pga. skader – har typisk været ramt af 1-2 skader om året, med 8 ugers træningspause pga. en skinnebensbetændelse som den værste. Det var dog først for ca. 3-4 år siden, jeg for alvor begyndte at arbejde med min løbeteknik, især for at forebygge skader. Eksperimenterede en del med især Pose Method running og ChiRunning, indtil jeg valgte at implementere ChiRunning metoden og holde mig til denne. Jeg har ikke haft en eneste løberelateret skade i løbet af de 3-4 år, på trods af en øget træningsmængde og –intensitet (og et højere tempo), det er også i det tidsrum jeg for alvor har skruet op for distancen, hvor jeg i starten var mere end tilfreds med at løbe 10k.

#8

Dots billede
Imponerende så længe I har løbet, sikken mange kilometer,- sejt! :;-) Nå men jeg har løbet sådan fast 2-3 gange ugentligt i 1½års tid. Jeg løber ikke ret langt, kun de der 5-6km.:) Det er fuld bevidst jeg ikke går skridtet viderere og kommer op på længere distancer, for jeg kan simpelthen ikke klemme mere løbetid ind mellem arbejde og familie... Og 10km ville tage alt for lang tid for mig at løbe med min sneglefart :-D Jeg har meldt mig til masser af løb/kvindeløb henover sommeren, både store og små, har fundet ud af det holder mig i gang at have et løb i udsigt og motivationen forbliver i top på den måde.:)

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15377:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk