Nok vand

Nordboens billede

Er der nogen der har en god ide til at få drukket nok vand?

Selv om luften er tør heroppe, synes jeg at jeg har svært ved at få indhaleret nok væske - jo te med mælk, mens vand som jeg ellers godt kan lide først bliver drukket når jeg føler enorm tørst hvilket egentligt er for sent. Og jeg har ikke lyst til at drikke det. :syg:

Føler så at jeg er udtørret, læber og hud er tørre - og bliver supertørstig når jeg løber = vand der skulper rundt i maven og tissepauser :Sad

Så måske har I nogle tricks til at få fyldt på væskebalancen på en lidt mere regelmæssig måde?

Hilsen,
Nordboen

#1

Sofies billede
Hej Nordboen Det er meget et spørgsmål om vane. Jeg har stort set altid en flaske vand inden for rækkevidde. Jeg spekulerer næsten ikke på lige at tage en slurk en gang imellem - det er blevet en vane. Du skal "bare" tvinge dig selv til at drikke mere gennem en eller to måneder. Til sidst kan du slet ikke lade være :)

#2

hvilsoms billede
Hej Nordbo :-) Mht. vædske og løb, så er det drilsk - for meget og for lidt :-) Du kan optage ca. ½liter i timen - dvs. alt over det løber lige igennem (næsten)... Så specifikt mht. at indtage store mængder vand lige inde du løber, medfører kun tissepauser :-D Men ja, som Sofie siger - tving dig selv i 8 uger og du er blevet afhængig (gælder stort set med alle stimuli ;-) )

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15116:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Bliv medlem af løberne.dk