Nike+ iPod Sport Kit

risum86s billede

Hej...
Jeg vil høre om der er nogle der har erfaring med Nike+ iPod Sport Kit..
Jeg har prøvet at læse mig frem, men synes ikke rigtig jeg kan finde noget..
Er det pengene værd?? Kan det andet end måle distance og hastighed.??

Håber på hjælp.. Mail evt gerne til mig..

#1

Sørens billede
Hej risum Jeg vil lige starte med at sige, at jeg ikke selv har erfaring med det, men har hørt fra andre, hvordan det er. Hvis du i forvejen har en iPod er investeringen ganske beskeden, så i så fald får du meget for pengene. Skal du derimod også investere i en iPod, får du altså mange flere funktioner i et pulsur til samme pris. Nike+iPod her ikke pulsmåler, men distance og hastighed er vist rimelig præcis. Vist nok et lækkert produkt med god funktionalitet.

#2

FrankBThs billede
Jeg må desværre meddele at jeg heller ikke har afprøvet udstyret, men det skulle være fin nok til at måle hastighed og distance. Har man ikke en Ipod kan man også købe et armbånd der giver en de samme muligheder. Du spørger om udstyret kan andet. Udover at det også kan spille musik :-)) så må svaret være nej. Du får en fodsensor der sender nogen data til Ipod'en og det er det. Dataene kan så lægges ud på nettet hvor man kan konkurrere mod andre der har udstyret. Frank B. Th.

#3

risum86s billede
Tak for de hurtige svar.. Som jeg også ser det kan det slet ikk svare sig at købe da jeg ikke har ipod.. Så skal jeg ha en iPod til 1100, plus Sport Kit plus armbånd til den.. Så er vi næsten på 2000 og for de penge kan jeg købe et super godt løbeur i stedet for.. Desuden skal jeg jo også have Nike+ løbesko da disse er de eneste der duer til det sport kit sæt.. Og de er vist dyre.. Så det kan slet ikke svare sig...:) Kender i et godt og billigt løbeur med fine funktioner??

#4

Sørens billede
Se evt. denne [URL="http://www.motionslob.dk/forums/showthread.php?t=13"]tråd[/URL]

#5

FrankBThs billede
Du behøver nu ikke at have Nike løbesko for at bruge udstyret. Man kan også fastgøre sensoren til andre sko. Nike løbesko er nu heller ikke dyrere end så mange andre løbesko. En ting du ikke må gå på kompromis med er løbesko ... så glem dem du kan købe i f.eks. Bilka til ingen penge. Det eneste løbeur jeg har erfaringer med er Garmins Forerunner 305. det kan efterhånden købes til rimelige penge og har et hav af funktioner. Tror ikke jeg nogensinde får brugt dem allesammen. Hvilket der er det optimale ur for dig afhænger jo af de funktioner det skal opfylde for dig. Hvilke krav stiller du til uret ? Frank B. Th.

#6

risum86s billede
Er du sikker på man kan til andre sko?? Har også nogle gode løbesko..;) Gider heller ikke billige elendige sko..:) Jamen ja hvilket ur skal jeg have.. Det skal jeg måske selv kigge lidt på.. Kan se folk anbefaler polar og garmin...??

#7

Dots billede
Man kan købe en lomme til at have sin Nike sensor i. Den sidder i snørrebåndet med velcro, og kan nemt skiftes fra sko til sko. Jeg er glad for mit Nike+ kit, fordi det gir´mig noget at jeg engang imellem får "træneren" i øret der fortæller mig hvor langt jeg har løbet. Hun har engang imellem hjulpet mig det sidste stykke, når mine ben blev for tunge :;-)

#8

sushests billede
Jeg løber med Nike+, Ipod og armbånds remote. Jeg synes det er godt at løbe med. Der er musik, "træner", hastighed, distance, løb på tid m.m. Jeg løber i Asics sko. Jeg har sat sensoren på skoen med velcro. Det fungerer fint.

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15377:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk