Menisk operation, 1 år efter, ondt i hofte efter løb

Stefan Jørgensens billede

Hej Alle!

Jeg er langt om længe efter et langvarigt skadesforløb, med en meniskoperation kommet op på hesten igen. Jeg styrketræner, og har gjordt det siden operationen, men er først lige startet på løb. Første gang jeg var ude og løbe, blev jeg nødt til at gå hjem, (2 km væk) pga. smerter i knæet. Efterfølgende havde jeg en form for svag smerte i højre hofte (min knæskade var i venstre knæ, medial menisk). Jeg er nu begyndt at løbe på løbebånd for at undgå en træls gåtur hjem ad. Men her døjer jeg også med hoften efter kun 500- 1000m løb + at min venstre læg syrer. 

Jeg har lidt mistanke om at min løbestil har ændret sig siden jeg ofte løb for et lille års tid siden ( der pronerede jeg). 

Har i nogen tanke om hvad der kunne plage mig ?

Vh. Stefan

#1

Anonyms billede

Hej Stefan
Du skriver ikke, om du løber din distance i ét stræk. I så fald tror jeg, det er problemet. Når du starter forfra - især efter en skade - skal du starte helt stille og roligt med skiftevis løb og gang et par minutter ad gangen. Ikke noget med at løbe langt i ét stræk.

Din løbestil kan selvfølgelig også spille ind. Mange har glæde af at lægge løbestilen om til forfods/naturlig løbestil, men om du kan have glæde af det, er svært at sige.

God bedring.

/Mads P.

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15128:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Bliv medlem af løberne.dk