Må nok meddele.........

jokerens billede

at det er slut med at løbe.
Nu er det 1½ uge siden jeg købte mig en ny cykel, og jeg må sige
det har været en succes.

På 10 dage har jeg cyklet 212 km og jeg nyder det. Og der bliver givet gas :Smile
Min km tid ligger igennemsnit på 2,15 pr. km.

Jeg står et kvater før op om morgnen, cykler hjemme fra kl 7, køre 9km og
er på job 20 minutter efter.
Om aften køre jeg som regel en lille omvej hjem så dagens ture ialt ligger på
omkring 20-25 km.
I weekenden bliver der cyklet en lidt længere tur.

Min kone kan ikke løbe pga. hybbermobile led, men har nu invisteret i en cykel
som min, og vi vil nu til at cykle nogle lange og gode ture sammen.

Så indlæg fra mine side omkring løb er, i hvertefald for et tid, slut.

Men jeg vil følge med her på siden, og mon ikke der kommer et indlæg fra tid til anden i form af svar på indlæg.

Go' sommer til alle.

Jokeren

#1

Irocs billede
Hej jokeren. Det lyder som en rigtig god ide, og man må da sige at du får kørt nogle km. Jeg har selv købt en cykel (mtb) som jeg kan hente engang i næste uge, og det glæder jeg mig rigtig meget til. Jeg har nu ikke tænkt mig at stoppe med at løbe for målet er stadig et marathon løb til næste år, men jeg vil supplere min træning med cykling. Jeg kommer nok ikke til at køre så mange km som dig, men jeg er enig med dig i at den skal have gas når jeg er afsted. Kender du til et træningsprogram der kombinere løb og cykling? Men go vind på stierne til jer begge. Hilsen Iroc.

#2

Sørens billede
Hej Jokeren Jeg synes også, det lyder som en rigtig god idé. Det vigtigste er, at man får rørt sig. Om det er løb eller cykling... Det lyder som om cykling lige er dig, så det er jo perfekt. God træning :;-)

#3

Bedouinas billede
Hej Joker. Dejligt at høre, at du har fundet en sport der passer til dine ben - og også til din kone. Håber, at I må få nogle gode ture sammen. Og så håber jeg ikke, at du glemmer os helt her på Forum. Bedouina

#4

jokerens billede
Hej Bedouina Jeg må indrømme at cykle passer lige til min krop, men jeg glemmer jer ikke i forumet. Fredag fik fruen sin nye cykel, så det skulle lige fejres med en lille tur - vi kørte 16 km. Lørdag skulle der købes fuglefrø på en gård i Stærkende og hvorfor køre bil? - vi cyklede 22km. Idag søndag kørte vi fra Tåstrup til Ishøj strand over landet. Derefter kørte vi langs vandet til Vallensbæk, ud til Advedøre ad smukke cykelruter, forbi Advedøreværket og op på motorvejbroen ved Amagerfællede og retur - 40,5 km. Ved Vallensbæk forsvandt en skrue på fruens cykel så forskærmen ikke kunne side på uden at støde på dækket. En mand der gik og slog græs stoppede af sig selv sit arbejde og kom og spurget om han ikke skulle finde en ny skrue i sit skur? han kom tilbage, lavede cyklen og vi kørte videre. Så det er ikke kun på løbeture man har fede oplevelser, det har man også på cykel. ::-) Jokeren

#5

abhorsens billede
Der er rigtig mange i DK der er glade for at cykle i forhold til andre lande i EU. Kan godt være at her ikke er så mange bjerge men jeg gir dig ret i at, cykling gir god motion og man kommer vidt omkring og ser en masse. Jeg syntes selv det er godt at veksle mellem løb og cykling og af og til en svømmetur.

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 14973:

Pia Petrea Tommerup-Thomadsens billede
Jeg er 41 år, startede på vægt tab i 2020, og blev pga corona smidt ud i at løbe udenfor, og har...

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Bliv medlem af løberne.dk

Læs mere om Under Amour HOVR Machina