Løbesko giver vabler.

Thomas Jespersens billede

Hej Tænker at jeg kan få flere svar her en bare dem fra brevkassen.

Jeg har denne løbesko lige nu "Mizuno wave nirvana 9" og denne sko har vildt meget støtte mod pronation.

http://www.loebeshop.dk/mizuno-herre-wave-nirvana-20.html

Jeg kunne godt tænke mig at skifte den sko ud da den giver mig vabler på højre fod i indersiden (svangen). Jeg pronerer meget indad men ved ikke om det har noget at sige. Jeg har Løbet 3 HM med de sko. De 3 HM er løbet i de sko jeg har nu og så har det bare været sådan at når jeg når i mål så ville jeg havde lidt vabler men det vil jo så gå væk efter et stykke tid.

 

Jeg har kigget på denne sko "Brooks PureCadence 3" hvad er din mening om den.

Har tænkt mig at besøge løbebutikken "Løberen" i vejle, kan jeg stole på den, har været til fys før i fredericia og han sagde også at jeg havde en sko som støttede vildt meget og jeg i fremtiden nok kunne gå ned i det. Skoen skal bruges til normale HM løb træning i hverdagen 10 km 3-4 gange om ugen.

 

Jeg tror måske denne sko jeg har nu giver mig vabler pga den er for smal på midten da min fod er ret bred der.

#1

Anonyms billede

Hej Thomas
Umiddelbart er der jo to skoler. Dem som mener, at foden skal rettes op med kiler og støtte og dem som mener, at fødderne skal bevæge sig mest naturligt uden støttekiler og uden tykke såler. Det er derfor svæt at give et eksakt råd. Nu har du prøvet med støtte uden held, så måske skulle du gå den anden vej. Det kræver dog også en ny løbestil.

Løberen er professionel og god, men rådgiver jo også inden for en bestemt "verdensopfattelse". I sidste ende må du prøve dig frem.

/Klaus

#2

Thomas Jespersens billede

#1 ok jeg vil også prøve en anden sko, har jeg forstået det rigtig hvis Brooks PureCadence 3 er en mellemting mellem en helt neutral sko og så en meget støttene sko. Jeg tager til løberen i dag for at høre dem ad

#3

Thomas Jespersens billede

Hej. Tak for det indlæg, jeg har købt en anden sko i dag som jeg syntes føltes bedre "asics gel super j33" da jeg gerne vil over til neutral løb samt jeg syntes at den jeg havde, havde alt for meget støtte. Den her sko buer heller ikke så meget i svangen så tror den er god, men ved det self ikke i nu.

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15377:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk