Hvor skal I løbe i ferien?

Hveysels billede

Nu tager vi hul på den store sommerferiemåned. Det vender som regel op og ned på den sædvanlige træningsrutine, men giver samtidig nye oplevelser og muligheder.

Hvor skal I løbe i sommer? Udlandet, sommerhuslandet, eller hjemme?

Jeg selv skal prøve kræfter med det bjergrige Østrig, selvom jeg til daglig foretrækker de flade danske landeveje. Det bliver hårdt, men sjovt. Både regntøj, varmt tøj, sommertøj og løbetøj er pakket...

Rigtig god sommer til alle Smile

#1

BrianNNs billede
Australien i år. Kan godt anbefale højdetræning i de østrigske alper, det prøvede jeg selv forrige år.

#2

brjs billede
Min ferie går til Grækenland...hvor jeg har startnummer til Sparthalon. Og jeg glæder mig helt vildt.:::-)

#3

Nordboens billede
Ja jeg har jo altså løbet i Israel - og det var alt alt for varmt med høj luftfugtighed til at være en nydelse. Jeg trak indendørs på løbebånd - og på trods af aircondition var det stadig ikke særlig morsomt. Men så har jeg prøvet det og er nu glad for at forsætte med at løbe i det grønne finske klima. Bjarne, held og lykke i Sparthalon- vi glæder os som sædvanlig til at få en rapport!

#4

Mads Merrilds billede
Jeg skal prøve at løbe i Grækenland i år for først gang jeg jeg glæder mig lidt for at se om jeg kan holde varmen ud.::-)

#5

torbenjs billede
Jeg prøver kræfter med playitas i år Efter nogle gode ture til La Santa, skulle vi prøe noget nyt i år.. God sommer

#6

Jespers billede
Jeg skal som Admin en smut til Østrig (og måske Italien). Har ikke lagt nogen speciel plan vedr træning i ferien - det er jo ferie!! Mem en bette tur eller to bliver det jo nok til. Var11 derned for 3 år siden og husker stadig den stejle vej lie udenfor hotellet.

#7

Jakob Lind Tolborgs billede
Jeg deltager i Etape Bornholm igen i år, hvor [URL="http://www.facebook.com/group.php?gid=32290786600&v=info"]Løbeklubben på Facebook[/URL] stiller med [URL="http://www.facebook.com/event.php?eid=107630859722"]2 klubhold[/URL] med plads til alle uanset evner og ambitioner. Noget tyder på, at Løbeklubben på Facebook til næste år laver en [URL="http://www.facebook.com/event.php?eid=127014980653496"]løbelejr[/URL] for børn og voksne på Samsø, hvor der bliver mulighed for at kombinere camping, hygge, løbetræning med/uden børn, lejrbål, snobrød mm. Vi ses derude Jakob

#8

PSs billede
Jeg skal løbe på Læsø, ikke særligt eksotisk men med det vejr vi har pt. er det varmt nok :D. Da jeg har tænkt mig at spise mig igennem øen på en uge, skal der også løbes en del, så jeg ikke kommer til at tage for meget af den gode mad med hjem på sidebenene.

#9

Dipys billede
For mig blev det til 2 uger med dejlige løbeture omkring Ledro-søen i Italien - et skønt område at løbe i. Nu er det så Neukirchen i Østrig, men der bor vi noget oppe af en bjergvej, så det er straks lidt hårdere til start og slut. Jeg synes det er pragtfuldt at løbe når man er på ferie - en god måde at udforske området på. Desuden nyder jeg altid hvor fladt Danmark er når vi så kommer hjem igen::-). Mvh Gitte

#10

Vinderens billede
Jeg tager et smut til Malaga hvor jeg selvfølgelig skal ud og løbe lidt. Er bare spændt på om jeg kan holde varmen, er normalt ved at dø bare der er 25 grader :)

#11

Anonyms billede

Jeg vil gerne anbefale denne side, hvor der er gode tips til løbeture på ferien :)

http://www.fdm-travel.dk/loebeguide/

God tur!

#12

Brian pedersens billede

regner med at skal løbe på mallorca, når vi er på ferie der nede i uge 25.. :O) 

#13

Anonyms billede

Uge 29 er vi på Tåsinge og løbetøjet- og skoene skal naturligvis medbringes :-)

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15377:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk