Hjælp - det trækker i låret under løb

Cathrine Tvergaard Nielsens billede

Jeg løber i brooks løbesko - den helt nye model.. Det først par jeg købte blev utrolig hurtig nedslidte og fik et nyt par. Men her de sidste mange uger har det trukket i mit lår hver gang jeg løber! Og er gået fra 12 km til 5-7 km!! Hvad fanden skal jeg gøre? Det skete på min sidste løbetur i de gamle par brooks løbesko. Ved ikke om jeg måske skal prøve et helt andet mærke? Hjæææææælp!!!

#1

Anonyms billede

Hej Cathrine
Løbesko kan være afgørende, men der er mange andre ting, som også har indflydelse på dit problem. Løbestil, tempo, distance mv. Strækker du ordenligt ud før og efter løb? Sørger du for at trappe langsomt op, så du ikke får skader? Prøv med massage og udstrækning, kortere distance og lavere tempo. Så vil det forhåbenligt gå over i løbet af et par uger, og du kan begynde at trappe op igen.

/Frederik

#2

Cathrine Tvergaard Nielsens billede
Jeg havde købt nogle brooks løbesko og efter 2 mdr var det som at løbe i converse sko, det var efter der det skete. Normalt løber jeg ml 10-12 km hver anden dag i hverdagene og så løber jeg det gerne i weekenderne da jeg har tid. Men efter der så er det gået lidt ned af bakke. Har måske været lidt stædig og løbet lidt for langt alligevel også er det bare aldrig blevet bedre. Men jeg har prøvet at beherske mig og løber ikke mere end de 5 km lige pt også er det kun hver anden da, hvis ikke der måske kan gå 2 dage.. Jeg har aldrig rigtig strukket ud, men er begyndt på det nu efter det her er sket. Jeg fokusere meget på at løbe så det ikke gør ondt, så tempoet er ikke så højt. Håber på det snart bliver bedre

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15116:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Bliv medlem af løberne.dk