Haves Polar ønskes Garmin?

Arturs billede

Hej
Jeg har et Polar RS200sd med foot-pod som har fungeret ubeklageligt i snart 3 år... jeg er rigtig glad for det og er lidt i tvivl om jeg skal skifte det til et GPS ur?
De sidste 3 måneder har jeg løbet med min iPhone og Nike+ GPS og det har nogle fede features som at se sin rute på et kort og se hvor man har løbet hurtigst osv. men jeg er ikke helt tilfreds med GPS præcisionen... den har ret tit målt min rute helt forkert... hvor min foot-pod aldrig tager fejl.

Mit spørgsmål er så hvad er bedst? Skal jeg holde mig til foot-pods eller er de nye Garmin 405 og kommende 410 bedre til det med GPS så de er 100% til at stole på?
Hvem har erfaring med begge produkter? og hvad synes i er bedst?

Jeg har lidt overbevist mig selv til at købe et Garmin 410 når det en gang kommer men er lidt bange for at blive skuffet over GPS præcisionen...

pft.

#1

Arturs billede
Hej Nå men jeg fik købt mig et Garmin Forerunner 410 og det er sku lækkert nok, en ting jeg dog skal vende mig til er touch-bezel men det bliver sikkert bedre når jeg kan smide mine løbehandsker. Men er ellers meget tilfreds med min køb... lækkert med de ekstra analyser og træningsprogrammer. Præcisionen er også klart bedre end min iPhone. Garmin Connect er heller ikke så dårlig som jeg har læst mig til på nettet og muligheden for at kunne eksportere sine løb til andre sider som Runkeeper.com eller Endomondo.com gør at man ikke er låst til en bestemt. Der var Polar desværre alt for låst. Så det er lykkes mig ikke at blive skuffet over mit skift fra Polar til Garmin.

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15128:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Bliv medlem af løberne.dk