Guidet løb i storbyer

lillelones billede

Hej,

Jeg faldt lige over dette link http://www.globalrunningtours.com . Her er der mulighed for at komme på en løbeguidet tur i 46 af verdens storbyer. Du kontakter bare en lokal løber, som så tager dig med rundt og fortæller historier om byen - alt imens du træner. På forsiden klikker man sig ind på den pågældende storby, og så kommer der diverse kontaktoplysninger frem. God tur ;;-)

hilsen
lillelone

#1

Nordboens billede
Tak for et godt tip, det er bare alle tiders ide!

#2

Bedouinas billede
Rigtig god idé. Ville være fint, hvis der kom rigtig mange byer på listen. Og at det blev mere ensrettet. Jeg har været inde at kigge på et par storbyer. Bl.a. vores egen København, hvor man tager 50 Euro for at løbe med 1-2 løbere i en time til halvanden. i Italien forlanger man 70 Euro for 1-2 løbere og i Holland 20 Euro. Bare lige for at nævne at det altså ikke er en gratis fornøjelse. :) Bedouina

#3

Kristian Deiborgs billede
Hvor spøjst I lige er faldet over dette - jeg fik ideen til dette da jeg den anden dag løb langs havnepromenaden. At det kunne være hyggeligt at guide folk rundt i byen samt det ville være en god måde at se byen på.

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15015:

Michael Jakobsens billede
Loebet jaevnligt de sidste 30 aar elsker det.

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Bliv medlem af løberne.dk

Læs mere om Under Amour HOVR Machina