Ømme led og Glucosamin

Jans billede

Hejsa

Jeg blev sidste år opereret i min ankel. Operationen gik godt, men efterfølgende fik jeg en stafylokok infektion inde i ledet :----(. (Efter lang tids antibiotika behandling er jeg nu infektionsfri og afventer at ledet kommer sig. Jeg er så småt begyndt at løbetræne lidt igen, men det er begrænset hvor meget jeg kan belaste ledet(2 små træningspas om ugen). Lægerne siger at der ikke er nogen garanti for at ledet bliver helt normalt igen, men jeg kan mærke en langsom forbedring og håber på at kunne komme til at løbe regelmæssigt igen.

Udover ovennævnte er jeg udstyret med en del slidgigt i min ryg og deraf følgende diskusprolaps. Denne er der dog ro på i øjeblikket.

Mit spørgsmål er nu om i evt. har erfaringer med Glucosamin, da jeg har ladet mig fortælle at dette produkt skulle hjælpe med at opbygge brusken i gigtramte led!? Kunne man forestille sig, at Glucosamin kunne hjælpe på de skader som stafylokokkerne har lavet på mit ankelled? Og måske også hjælpe lidt på min ømme ryg?

På forhånd tak

#1

LindaKJs billede
Jeg ved ikke om Glucosamin kan hjælpe dér, hvor der har været den stafylokok infektion. Men jeg ved fra mig selv af, at de har hjulpet både på min ryg (Som er skæv, og vokset sammen, de 3 nederste led, sammen med korsbenet) Så noget KAN Glucosamin gøre.. Jeg tager 3 fast hver aften og har nu gjort det i over og 4 mdr, og er ret tilfreds med virkningen. Du skal regne med at tage dem 3 mdr, før du helt kan sige, OM du får nogen virkning ud af dem..

#2

Jans billede
Hej Linda Tak for dit svar. Jeg vil prøve at tage Glucosamin i en periode for at se om det kan hjælpe. Jeg har samtidig fået en rigtig god vejledning fra Fysioterapeuterne her på forumet, da jeg oså lagde mit indlæg her. Så jeg prøver også at kontakte en god fysioterapeut og håber så at de kan hjælpe mig, så jeg kan komme ud og løbe langt igen. Venligst Jan Hansen

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15211:

Jannick Kjærgaards billede
Motionsløber 44 år

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Bliv medlem af løberne.dk