Skinneben brænder

Sandras billede

Hej. Jeg har et problem med mine skinneben, og ville lige høre om i muligvis kan hjælpe mig med hvad det er. Når jeg går hurtigt, langt eller løber får jeg simpelthen så ondt i mine skinneben. Det har en lidt en brændende fornemmelse eller føles som sådan nogle væske ansamlinger. Derudover bliver det tungere og tungere i mine fødder og jeg kan næsten ikke løfte mine fødder og gå til sidst. 

Jeg skulle på et tidspunkt gå et stykke som ca. passer med fra Københavns hovedbanegård og til strøget - og tilbage igen. Jeg gik med 2 venner og vi skulle skynde os forholdsvis meget, men inden vi overhovedet var kommet frem der hvor vi skulle hen havde jeg så ondt og mine fødder blev tunge. På vej hjem igen 10 min efter kunne jeg næsten ikke løfte mine fødder og det gjorde så voldsomt ondt. Jev ved virkelig ikke hvad det er og synes bare det bliver værre og værre. Skulle løbe 3,5 km i dag, men inden jeg overhovedet havde løbet 500 m måtte jeg stoppe og gå resten, fordi det brændte i mine skinneben og mine fødder blev "svage". Jeg kan stadig mærke det nu, 5,5 time efter, i skinnebenet når jeg løfter mine fødder op ad.

mvh. Sandra. 

Tak på forhånd.

#1

Jesper Birkedals billede

Hej Sandra

Tak for dit indlæg, det er jo et klassisk tilbagevendende problem med skinneben. 

Først skal jeg høre lidt mere detaljeret til dine problemer

1) får du ondt på forsiden af skinnebenet eller på indersiden?

2) Gør det ondt i alle slags fodtøj, hvis nej, hvilke typer fodtøj giver flest problemer

3) Har du født indenfor de seneste par år? og var det ved kejsersnit

4) Er du normalt løber, hvis ja hvilken type løbesko løber du i?

 

Det var lidt indledende spørgsmål :)

MVH

Jesper

#2

Sandras billede

1) Jeg får ondt på forsiden af skinnebenet

2) Jeg har for det meste løbet i de samme sko hver gang, nogle ganske almindelige adidas sneakers

3) Jeg er 16, så har ikke født inden for de seneste år

4) Jeg løb meget engang, men har ikke løbet i flere år nu

 

#3

Jesper Birkedals billede

Hej igen Sandra

Tak for info. tænker det kunne have noget med valg af løbesko at gøre, men først skal jeg høre, hvis du ligger fladt på gulvet eller på sengen og slapper af, drejer dine ben/fødder så ud af. f.eks at de pejer i retning af klokken 10 minutter over 10?

 

MVH

Jesper

 

#4

Sandras billede

Hej igen

Ja, mine fødder drejer ud i retning af kl 10 minutter over 10.

Et anden fact jeg lige vil komme med er, at jeg går meget skævt på mine fødder. Jeg går indad, altså så mine storetær har en skrå retning mod hinanden. derudover går jeg også indad på den måde, at jeg træder ned på den side af foden mine storetær er i. Håber du forstår. Ved ikke om det kan have noget med det at gøre, nu ville jeg bare lige nævne det:)

Mvh. Sandra

#5

Jesper Birkedals billede
Hej sandra Forstår fuldt ud hvad du mener, jeg vil mene at du bør opsøge en behandler der kan hjælpe dig med råd og vejledning ift hvad du skal gøre. Jeg vil som altid anbefale en Osteopat i dit lokalområde der kan hjælpe dig med råd og vejledning Mvh Jesper

#6

Sandras billede

Okay, mange tak:)

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15646:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

 

Sign Up