Osteopat på finsk

Nordboens billede

Hej Jesper,
Jeg ville lige give lidt feed-back på din gode hjælp omkring Ileo-Tibila-Friction Syndrom, for jeg valgte at tage dit råd til mig og opsøge en osteopat (og jeg ved da godt at der er forskel på ortopæd og osteopat - det var en sætternisse der var på spil Wink)
Det viser sig at der finde ualmindelig mange osteopater i Finland og jeg var ærlig talt lidt "på herrens mark" da jeg skulle finde en. Men valgte at gå efter en der er ansat på det største og bedste privat hospital i Finland ud efter devisen at hvis man arbejder sådan et sted og er medlem af oteopatforeningen må man være ok.
Jeg havde en tid i tirsdags og hun så at jeg er noget skæv i ryg/bækken (ene side mere fremad end den anden), samt luder for meget forover hvilket fastlåser skulderblade og presser på abdomen så jeg ikke trækker vejret helt i bund. Hun gennemarbejdede min ryg i 45 minutter og fik løst op for alle de låsninger der er i leddene - det var godt nok noget helt andet end den fysioterapi jeg har fået indtil nu. Siden jeg var der har jeg for første gang i månedsvis ikke haft ondt i min lænd eller bækken. Jeg føler mig "træt" i skulderområdet og har en enorm trang til hele tiden at rette mig op, trække skuldrene tilbage og trække vejret helt ned i mellemgulvet. Men det tager jeg som et godt tegn. Jeg løb i går og følte mig mere opret og bedre til at trække vejret end jeg plejer - tager det som en lejlighed til at få ændret på løbestilen når jeg alligevel skal træne mig op igen.
Jeg har tid igen på onsdag og så må vi se hvad fortsættelsen bliver. Hun nævnte også at de har en fysioterpeut der er "specialist i ben" som hun måske gerne vil have involveret også. Jeg er vældig begejstret, måske fordi jeg ikke anede hvad en osteopat egentlig gør og jeg føler at jeg er i gode hænder med håb om at blive "helt normal".
Mange Hilsener,
Kirsten

#1

Jesper Birkedals billede

Hej Kirsten

Jeg anede ikke der var så mange osteopater i finland, men det lyder helt klart som noget af det rigtige du har har fat i, ud fra de ting du beskriver så er det ihvertfald noget af det rigtige, håber at du kan komme din skade kvit, og tak for mailen tilbage, altid godt at høre hvordan det hele ende

MVH
Jesper

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15347:

Marzenas billede
Jeg hedder Marzena fra 2 år siden startede jeg at løbe… Nu min højste distance 52km Hver weekend...

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk