Neutral eller?

Kristines billede
Hejsa. Nu sad jeg lige og læs det så fint et svar du havde givet en anden Person. Jeg går meget at spekulere over, om jeg måske har fået købt de forkerte sko. Jeg har nu i to år løbet i asics nimbus, hvilken sko jeg har været super glad for, Den føles som smør og der er god stødabsorberende i. For et års tid siden fik jeg så lagt en sål ind som løfter svangen, da jeg døjer med nedsunken forfod. Så jeg har Taget den originale ud og lagt den anden i. Og det har fungeret super godt. Men for en tre-fire måneder siden, begyndte jeg at dog at døje med vabler under svangen efter 3 km. Jeg tænkte at skoene nok bare slidte og jeg ville købe nogle nye. Selvom de kun har løbet 600 km. Derfor tog jeg i den lokale sportsbutik og rådførte mig der. De anbefalede mig et par neutral, det vil sige et par asics pulse. De føles gode, dog ikke helt så fjedrende. Jeg har nu løbet 13 km i aktiv dem over tre omgange og jeg får sindssygt ondt i mit ene ben lige efter løb. På indersiden af svangen og detvtrækker lidt op i låret og ydersiden af ballen. Det føles som om jegvhar fået albuestød-agtigt i benet. Jeg hælder nok mest til nimbus igen. Men jeg vil ko gerne undgå vabler...?! Hvad er mit problem her?

#1

Ole Stougaards billede

Hej Kristine

Det er selvfølgelig svært at sige om det skyldes at du har skiftet sko til en anden model. Men eftersom du ikke havde problemer i dine gamle Nimbus, så vil jeg da foreslå at du skifter tilbage til dem.

Jeg tror mere at det er sålen end skoen der er skyld i dine vabler. Vabler kommer fordi der er friktion mellem huden og din løbestrømpe/sål.

Prøv evt at snøre din sko strammere eller prøv en anden type løbestrømpe. 

Eller overvej om du skal have lavet en ny indlægssål.

Det er det bedste svar jeg kan give dig.

Mvh. Ole

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15498:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk