Lyske smerter

Henriettes billede

Jeg har en datter på 13 år, som spiller håndbold 3-4 gange om ugen. Hun klager tit over smerter i lysken( venstre side). Hvorfor får hun smerter der? Er det fordi hun ikke strækker ud efter endt træning el. kamp? Og er der noget man kan gøre?

#1

Jesper Birkedals billede

Hej Henriette

som skrevet i tidligere indlæg, så kan der være mange årsager bagved lyskesmerter. Men selvfølgelig skal hun ikke have ondt.
Udstrækning er ofte ikke grunden til at hun får ondt den ligger andre steder i kroppen, det kan være fra
1) fødderne, de påvirker bækkenet og musklerne her omkring
2) tidligere operationer
3) Blæbetændelser, urinvejsinfektioner som spæd
4) Begyndende menstrauation. Æggestokkene og livmoderen har meget tæt realtion til musklerne i lysken, her kan problemer også opstå
5) Rygproblemer
6) Traumer : piskesmæld, cykelstyrt, andre fald, hvor hun kan have slået bækkenet skævt

Du må endelig gerne skrive hvis nogen af disse symptomer passer på din datter, så kan jeg guide jer bedre til hvad i skal gøre. Under alle omstændingheder vil jeg opfordre jer til at få hende undersøgt nærmere for at kortlægge hvor hendes problem i lysken stammer fra, så det kan komme væk igen

mvh
Jesper Birkedal

#2

Henriettes billede

Hej Jesper

Hun er hyber mobil i alle led og har en knæskade i venstre knæ. Hendes brusk bag knæs skallen er smadret. Da hun to gange har fået smadret sit knæ ned i en håndbold banen og den ene gang, endte hun med skinne på i en uge. Hendes knæ hæver og gør ondt, efter træning og kamp, men det har vel ikke noget med hendes lyst at gøre?
Hun har sin menstrauation, som hun skal have og alle de andre ting, har hun intet af, som du spørg om.
Hendes løbe gummisko, er testet til hende og håndbold gummiskoene er til priser på 6-800 kr.

Håber det var nogen info, du kan læse dig til, hvorfor hun evt. har ondt.

Vh. Henriette

#3

Jesper Birkedals billede

Hej Henriette

hun har jo en del skavanker din datter kan jeg læse mig til. Der kan sagtens ligge en sammenhæng imellem hendes lyskeproblem og hendes knæ. Musklerne i lysken kan nemt trykke på de blodårer der skal føre blodet væk fra hendes ve ben, og så hæver knæet fordu blod og væske ikke kan komme væk.
Området omkring lysken og nedre ryg, bliver belastet meget som håndboldspiller pga alle de tryk der kommer under afsæt, og især landinger.
Med de forskellige problermer hun har så tror jeg at hun kræver noget behandling, det er svært med så mange symptomer at guide hende, og sige det er lige det her du skal gøre. Hvis u har mod på kan jeg sagtens hjælpe jer til at finde en behandler i jeres område der kan fikse de forskellige problemer din datter har, så skriv endelig igen, hvis i har lyst til dette.

Mvh
Jesper Birkedal

#4

Henriettes billede

Hej Jesper

Du må meget gerne finde en behandler for mig. Jeg bor på Frederiksberg.

Ja hun har en del skavanker i en meget ung alder. Men hun elsker sit håndbold, så derfor hun for lov at forsætte. Hun laver øvelser hver dag, for at styrke hendes led i knæene.

Vh Henriette

#5

Jesper Birkedals billede

Hej Henriette

Jamen nå nu du bor på Frederiksberg, vil jeg gerne tilbyde os til at kigge på din datter. Vi har klinik lige ved kongens have
Vores hjemmeside hedder www.causaklinikken.dk her kan du kigge lidt nærmere på tingene

Vores telefon nummer er 33361306

Mvh Jesper

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15347:

Marzenas billede
Jeg hedder Marzena fra 2 år siden startede jeg at løbe… Nu min højste distance 52km Hver weekend...

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk