Lægsmerter

Mette23s billede

Jeg er ved at træne til marathon til maj og har løbet regelmæsigt i et par år uden skader. Jeg har nu fået smerter i venstre lægmuskel, ikke helt oppe i selve muskelbugen, men lidt længere nede. Der er ingen smerter helt nede ved achillessenetilhæftningen. Smerterne kommer ved afsæt under løb og jeg kan også mærke ømhed under gang. Kan cykle uden problemer. Smerterne kom efter en lang løbetur over 20 km. Det føles som om der er en knude dybt inde i musklen/senen og er øm ved palpation/massage.

Jeg har læst en del af indlæggene vedr. lægsmerter og dine råd ang. nerveudspænding. Jeg har fået hevet en tand ud (også i venstre side) nogle dage inden den lange løbetur, og tænker om det kan være årsagen. (Jeg nåede dog at løbe 2 kortere ture uden smerter inden den lange tur) Jeg har prøvet at lave nerveudspænding og føler faktisk jeg kan mærke en kortvarig lettelse bagefter, når jeg prøver at lune lidt på stedet efterfølgende. Jeg har endnu ikke løbet en tur, da jeg tænker det skal have lidt ro.

For 2 mdr. siden fik jeg nye løbesko, som er antipronationsko, hvilket jeg plejer at løbe i, men dette er et andet mærke. Jeg har løbet i dem i 2 mdr uden problemer inkl halvmarathon.

Kan problemet mon skyldes min tandudtrækning?

 

Hilsen Mette

 

 

#1

Jesper Birkedals billede
Hej mette Det kan sagtens skyldes din tandudtrækning,to små ting du kan prøve ift at Be eller afkræfte 1 masser din kæbe inden du går ud og løber, vigtigt med inden løbeturen, og se effekten 2. Lig dig i yoga stillingen der hedde ploven. Google ordet ploven, gå ind under billeder og kør ned der kommer et billede af en der ligger i en yogastiling med benene over hovedet, den kaldes for ploven og afspænder mange ting bl.a kæbespændinger. Lig dig i et par minutter, vær opmærksom på at det kan spænde kraftigt i ryggen, men det er okay. Gør det inden løb og et par gange i løbet af dagen Og så skriv igen Mvh Jesper birkedal

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15350:

David Kuntz Etzerodts billede
Frisk fyr, på 40 +år, som må erkende løb er det der fungere bedst som sportsgren for mig. Elsker...

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk