Lårsmerter ved løb

Magdas billede

Hej.

Jeg har problemer med mit venstre lår. Jeg har ikke smerter, når  går og cykler - kun når jeg løber. Det er når jeg "lander" på benet, det gør ondt.

Det startede for en måned siden - også i forbindelse med løb.(Overanstrengelse??) Smerterne er på ydersiden af låret - ikke i knæet og ikke i hofteleddet.

Jeg har været en enkelt gang hos fysioterapeut og 3 gange til massage.  

Jeg synes, jeg har fået forskellige meldinger, og er derfor usikker på, hvordan jeg kommer over min skade hurtigst muligt.

Kan jeg få et godt råd?

Mange hilsener

Magda

 

#1

Jesper Birkedals billede

Hej Magda

En smerte som din kan ligne noget overbelastning, en sådan type smerte skal gerne falde til ro inden for 14 dage, hvor den præcis stammer fra, kan svære svært for mig at diagnosticere, men hvis ikke den falder til ro, så synes jeg du skal gøre som du gør nu, at opsøge noget behandling,  så du kan komme til løbe igen.

Det lyder for mig som en muskulær smerte, det giver ofte en jagende smerte i benet, irritationen i musklen stammer ofte fra ryggen, så noget behandling af ryggens led kunne også virke godt. Går smerterne ikke væk, så opsøg en Osteopat der kan finde den præcise årsag til dine smerter

mvh

Jesper

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15349:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk