Træning blev til genoptræning

Mor_til_4s billede

Lørdag den 19 nov 2011 var jeg ude for en alvorlig ulykke på min brors crossbane, jeg blev slynget bagover på hans maskine og desværre landede jeg så uheldig at jeg brækkede ryggen + flækkede et ribben + et par bøjet ribben.

Jeg har fået sat 3 led i ryggen sammen til et led med div. skruger og stænger.

 

Det betyder at alt form for sport er indstillet det næste år og træningen til en ½ marthon, er blevet til genoptræning tilbage til et normalt liv igen.

Heldigvis mener lægerne at jeg pga. min gode form, vil kunne komme til at lave et normalt liv igen indenfor det næste år og den uholdenhed jeg har fra løb, kan jeg overføre til min genoptræning, hvilket kun gør det nemmer.

 

Det er i dag 18 dage siden ulykken og jeg kan næsten klare mig selv, jeg må dog tage en del forbehold.

Jeg har min førlighed i hele kroppen og har kæmpet mig op fra sengen til at gå uden nogen form for støtte, jeg kan klare nogle små huslige ting og jeg kæmper hver eneste dag for at "lære" endnu en ting.

 

Jeg har valgt at blive ved med at skrive min blok, fordi jeg håber at nogle af jer kan bruge min stædighed og vilje til at komme vidre, når det hele er lidt træls :-)

 

MVH Gitte

Ps Løb en tur for mig en gang imellem smiley

 

#1

Sofies billede

Hej Gitte
Sikke en frygtelig historie, men godt at du trods alt har førligheden igen. At brække ryggen er jo normalt temmelig alvorligt. Hatten af for din stædighed og vilje. Håber virkelig, du kommer til at løbe igen. Jeg vil følge dig :-)

Rigtig god bedring.

Sofie

 

#2

henrietteks billede

 

Hej Gitte...........................................................................

 

Har sådan lige læst de sidste oplæg fra dig og må godt nok sige at uheldene da vist bare har valgt at sætte sig på dig denne november og December:(

At du har fuld følelse i kroppen er skøn at høre og kan mærke din vilje styrke, så ønsker dig alt mulig godt, en god jul, pøj pøj med genoptræningen ( er slet ikke bekymrede for dig  med den)

men husk at motivationen, og lysten går op og ned, bare lad den passere og ikke ramme dig:)

Sig til når du engang er frisk på det halvmarathon så vil jeg med glæde følges med dig,,

 

GLÆDELIG JUL til dig OG GODT NYTÅR

 

Knus henriette Kjæhr

#3

May-Britts billede

Hej Gitte

Hvilken frygtelig historie! Jeg vil ønske dig alt det bedste med din genoptræning.

May-Britt

http://www.ultra3460.blogspot.com

Om bloggen

Mor_til_4s billede
Min blog begyndte som en bolg om træningen fra 5 km til en halv marthon. Men mit liv tog en helt anden drejning, da jeg den 19 nov 2011 brækkede ryggen + flækkede et ribben + nogle bøjet ribben, da jeg var ude for en ulykke på crossbanen. Efter nogle overvejelser, besluttede jeg at forsætte min blog herind, både fordi løb har givet mig så meget og fordi jeg helt klart skal tilbage på landevejen, skovstien og div. løb. Løb har lært mig at det hjælper ikke at give op og at man godt kan give sig lidt mere selvom det gør ondt. Jeg håber at du vil læse min blog og husk nu at løbe i dag, i morgen kan du måske ikke længer. ;-)

Andre bloggere

5 blogeksempler

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15007:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Bliv medlem af løberne.dk

Læs mere om Under Amour HOVR Machina