Sidste søndag.. og sidste langtur inden N.Y.

Ann-Dortes billede

Jeg har helt glemt at fortælle om min tur sidste søndag - den var så skøn, at jeg har fortalt den til alle der gad høre og så glemte jeg bloggen.

Weekend står som regel i (semi-)langturen tegn og det var også hvad der skulle ske i søndags - 2 timer i 7:2-stil (løb:gang) for at få så mange km i benene uden at belaste for meget, hvilket også virker rigtig godt, for selvom jeg går i 2 min, så nåede jeg op på 20,12 km i de små 2 timer jeg var afsted (jeg ramte matriklen efter 1:56:37). Hvilket er en km-tid på 5:48, så jeg var rigtig godt tilfreds!! smiley

 

Som I kan se, så består mit survivor-kit, på mine lange ture, af min væske-rygsækvest (genial, især fordi jeg ikke kan forlige mig med væskebælter - de strammer på maven, hvis jeg ikke vil have, at de vipper bagpå mens jeg løber - vesten er GENIAL!! - altså hvis I skulle være i tvivlwink
Mine test-sko - tjaa, der er ikke så meget andet at sige at jeg synes de er SKØNNE!! - selvom jeg var afsted i 2 timer, så var min km-tid i løbeperioderne rimelig stabile (5:20-5:30) - jeg føler et bedre flow når jeg løber i dem - jeg er ikke ekspert og har ikke tidligere tænkt over hvordan mine sko føles, men jeg er yderst tilfreds med dem - hvorfor jeg også kun kan anbefale andre at prøve, evt. som jeg - som tester... Sidst skrev jeg, at de liiige skulle testes på endnu en langtur inden jeg bestemte mig for om de skulle med til N.Y - og det skal de selvfølgelig!! Så Asics´ne må blive hjemme. 
Rent faktisk har jeg 2 par Karhu-sko - det andet par købte jeg inden jeg fik tilbuddet om at teste Fast2 Fulcum Ride. Det, som jeg synes rigtig godt om på begge par - er pasformen, jeg føler ikke mine fødder er "snørret ind" i et par sko - de passer bare på den gode, behagelige måde. Mit "første par" Karhu skal også med til N.Y, de skal udgøre det for træningssko og hyggesko inden søndagens tur gennem Brooklyn, Queens, The Bronx & Central Park!! cool - som mine test-sko skal klare. Har jeg nød at sige at jeg glæder mig?!!????

 

En dejlig weekend til alle

//ADsmiley

 

Model: Karhu Fast2 Fulcum Ride Rose/Royal 
Webside: http://karhu.com/lobesko/

Om bloggen

Ann-Dortes billede
Jeg har fornøjelsen af at teste løbesko :) Så min blog vil primært handle om udstyr og selvfølgelig mine oplevelser med min træning

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Mikkels billede
  Jeg har i efterhånden et halvt år trænet op til et halvmarathon, og jeg har fundet ud af et par tricks, der har gjort det meget nemmere for mig at forblive motiveret hele tiden. 1. Sæt dig mål hele...
 • Anne-Liz C. Buntzens billede
  Du skal ikke have større sko når du bruger fod-indlæg - det er indlægene der skal tilpasses dine sko. Super tynde fodindlæg - ortopædisk korrekte - som kun fylder der hvor de skal løfte og støtte....
 • Frederikkes billede
  Total nybegynder. Efter mange halvhjertet forsøg, håber jeg at dette forsøg virkelig kan få mig i gang og ind i en rutine. Vil starte ud med Begynderprogrammet.
 • Lars Skjoldbys billede
  Velkommen til min blog: Løb med Lars. Her vil jeg fra tid til anden dele ud af mine løbeoplevelser, inspirere dig med tips til hvordan jeg forbedre mit løb, overvejelser i forbindelse med træning og...
 • priyankas billede
  jeg vil her på bloggen skrive om mine oplevelser med løb. Jeg startede mandag den 4-10-2010 med min første træningsdag, jeg løber efter iforms program.

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 14972:

Marianne Pedersens billede
Motionsløber i den modne alder. Løber ikke hurtigt men gerne. Løber ikke længere end en...

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Bliv medlem af løberne.dk

Læs mere om Under Amour HOVR Machina