Nye gratis sko!!

Ann-Dortes billede

Velkommen til mit første indlæg smiley

Jeg har været så heldig, at jeg via KARHU´s facebookside har fået mulighed for at teste deres Fast2 Fulcum ride - en noget anden sko end min favorit; Asics Kinsei 3 - men jeg er altid frisk på en udfordringcool

 

Fra at jeg blev kontaktet til jeg havde mine nye sko, gik der under en uge - det synes jeg var fedt - der er jo ikke noget værre end at gå og vente på "gaver" wink

Den allerførste tur (17.09.11), blev ikke en løbetur, men en lufte-tur med min hund - jeg er helt klar over at der er stor forskel på at gå og løbe i et par sko (jeg kan f.eks ikke løbe i et par stilletterangel) - men mere for at få fornemmelsen af skoene.

Jeg var jo klar over at de skulle være anderledes end andre løbesko - og det var meget mærkbart da jeg gik i dem...

Det føltes som om midterstykket (sv.t. svangen) var højere end hælen - men når jeg kigger på skoen, så er det ikke tilfældet, jeg er mere vant til en kraftig hæl og nok derfor føltes det anderledes. Det skal med at det absolut ikke var en ubehagelig oplevelse - hvorfor jeg også tog en "rigtig" tur i dem senere.

Mit træningsprogram sagde 45 min rolig tur, så det måtte de afprøves til. Det blev en rigtig behagelig oplevelse - 8 km på grus/astfalt.

 

Jeg ser frem til flere ture i de skolaugh

//AD

 

Billeder

Om bloggen

Ann-Dortes billede
Jeg har fornøjelsen af at teste løbesko :) Så min blog vil primært handle om udstyr og selvfølgelig mine oplevelser med min træning

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Andreas Skjæmt Andersens billede
  Beretningen om min rejse fra sofaen til løbeskoene.
 • Peter Nielsens billede
  Jeg vil prøve om jeg kan skrive lidt om mine løb, og trænings pas her på siden, måske lidt om hvorda jeg har haft det under løbeturen - godt eller skidt. ;)
 • Anne Mettes billede
  For 2 år siden kunne jeg ikke løbe 2 km uden at holde flere gåpauser. Jeg tog en beslutning og er i fuld gang med at forbedre mig som løber. Det vil jeg forsøge at skrive lidt om på min blog. Vejen...
 • Torben Jensens billede
  Jeg skal i gang med at træne til DHL Stafetten i Århus d. 17 August. Jeg er kommet til at melde mig til sammen med nogen kollegaer, så der er ingen vej uden om denne gang. Jeg er sikker på det også...
 • Mads Ladefoged Loldrups billede
  Nu skal jeg i bedre form. Synes jeg har taget alt for meget på. Så i denne blog vil man kunne følge min optræning til Skjern Å Running Challenge den 30. april, hvor jeg har tilmeldt mig 8,2 km. Så...

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 14972:

Marianne Pedersens billede
Motionsløber i den modne alder. Løber ikke hurtigt men gerne. Løber ikke længere end en...

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Bliv medlem af løberne.dk

Læs mere om Under Amour HOVR Machina