AggerAthlon

Kaj Thomsens billede

Multistævne i naturskønne omgivelser

Nyt koncept i Danmark

I den lille fiske- og turistby Agger, som ligger på hjørnet af Limfjorden og Vesterhavet, i den sydlige ende af Nationalpark Thy, lancerer den lokale handelsstandsforening et nyt koncept, som hedder AggerAthlon. Arrangementet afvikles i dagene 19 – 21 august 2011, i tæt samarbejde med DGI Nordvest, hvorfra der medvirker professionelle instruktører til de forskellige discipliner.

Tilmelding, program og yderligere oplysninger finder man på www.aggerathlon.dk, og det er første gang, at så forskellige aktiviteter kan opleves på en gang.

Under temaet leg, motion og samvær i et konkurrencepræget miljø, arrangerer Agger Aktive en helt ny form for fælles aktiviteter som alle kan deltage i. En række sportsdiscipliner afvikles i løbet af tre dage, og programmet er tilrettelagt sådan, at alle deltager kan være med i flere eller alle dicipliner.

Diciplinerne er havkajaksejlads, havkajaksurfing, vindsurfing i forskellige kategorier, mountainbikeløb, løb, svømning og optimistjolle. Desuden vil der være en beachvolleyturnering på den skønne sandstrand ved Agger.

Mountain-skydning
I disciplinen løb er der tre løb, på henholdvis 10 og 15 km., samt en halvmaraton. Mountainbikerytterne vil få nogle gode udfordringer langs Vesterhavet, Limfjorden, og gennem skovene ved Lodbjerg Fyr. Alt sammen i Nationalpark Thy. For Mountainbikerytterne er ruterne på 15 og 30 km, samt 50 km. med indlagt skydekonkurrence på skydebane.

Surf, havkajak, og havkajksurfing afvikles for de øvede på Vesterhavet, hvor vejret næsten altid sørger for udfordringer, mens begyndere skal boltre sig i Krik Vig, hvor svømmerne også holder til. Også Optimistcup’en afvikles på Limfjorden, hvor de mange sejl bliver et herligt skue.

Flotte præmier
Alle deltager optjener point i de discipliner de deltager i, og det vil blive det samlede pointantal der afgør præmieuddelingen. Eksempelvis kan en eliteløber opnå mange point, mens en begynder der deltager i flere discipliner måske kan opnå lige så mange i den samlede stilling. Førstepræmien i den samlede konkurrence er et rejsegavekort til Club La Santa Sport med en værdi af kr. 25.000,00, og flere på kr. 5.000,00. Desuden er der mange flotte sportspræmier fra de store sportsfirmaer, så der vil være rigtig mange deltagere der tager hjem med en god præmie.

Om bloggen

Kaj Thomsens billede
Stort arrangement i Agger, i Nationalpark Thy, 19- 21 august 2011. Foruden tre løb er der havkajaksejlads, kajaksurfing, mountainbike, vindsurf, svømning optimistjolle, beachvolley Se www.aggerathlon.dk

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • René Gadeberg Kellers billede
  Her vil jeg prøve at beskrive min vej mod målet, som VAR et marathon inden jeg fyldte 40 år og nu BARE er et marathon. Alle er velkomne til at stille spørgsmål og kommentere på bloggen...
 • Louise Andersens billede
  Her vil jeg kort og godt skrive om mine løbe ture og de motions løb jeg deltager i :)
 • Karoline Viums billede
  Jeg er en pige på blot 15 år, der elsker og løbe og har løbet 2 halvmarathon på ½ år. Jeg ser nu frem til en masse andre landistanceløb i danmarks natur.
 • KaTrineSs billede
  Jeg har sat mig for at ville gemmenføre et løb på 10 km lige inden eller i starten af næste sommerferie. Jeg har ingen idé om mit mål er urealistisk eller om det faktisk er opnåeligt. Jeg ved heller...
 • nivass billede
  Mobile Sales Force Automation (mSFA) is a mobile solution, easy to use tool for all your sales opportunities. Enquiries from all channels (direct, website, field sales, phone calls emails and...

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15324:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk