Nedtælling startet

henrietteks billede

 

Sidder og kigger ud på en så fantastisk dejlig solskins dag og så en søndagsmiley

 

Slut på 3 ugers hvile.

Håber på at det er sådan et vejr  når jeg skal løbe mit første marathon den 21 maj, så er der en ting mindre at spekulere på.

Håber VIRKELIG  jeg gennemføre, ikke at jeg ikke har kræfterne til det men hvis de skinneben og ankler begynder at drille

så er det virkelig noget skidt.

fra i morgen af køre jeg frem stille og rolig og så hedder det sig 3x 7 km første uge, så må jeg se.

#1

færdigmedfyrres billede

Hej Henriette K,

Hvis det er København Marathon du skal være med i må du hellere møde op d 22 Maj enlightened

Jeg tror iøvrigt, at en af dine ugentlige træningsture helst skal være længere end de 7km hvis du skal gennemføre. Løbetempoet er nok af mindre  betydning, men jeg tror det er god idé med en lang træningstur en gang ugentlig.

 

Spørg evt. nogle af de erfarne marathon løbere herinde.

Held og lykke.yes

hilsen

John

 

#2

henrietteks billede

Hej John:)

 

du har/ havde helt og aldeles ret, i længden af løbe turene, men det var simpelthen som rolig opstart efter en længere periode med FULD stop på alt der hed løb på grund af betandelse i både ankler og skinne ben:) men hvor jeg også mentalt ville få en oplevelse af at der var et slags flow.

 

Nå men som svar på mit velbefindende, er så at kort tid efter, 14 dage inden halvmarathon,blev jeg så indlagt med halsbetændelse og hals byld, så DER RØG DET LØB :) men er kommet helt på benene igen, og løber fast 4 gange i ugen  der så hedder 1 interval løb, 1 tempoløb/ bakke løb, 1 lang tur på 15-18 km og restitions tur, så det går fremad:)

Har meldt mig til odense halvmarathon i september istedet:)

 

knus og krammer henriette

Om bloggen

henrietteks billede
på min blog vil jeg nok primært skrive om løb eller de mål jeg har sat mig eks, kvinde tri her til Juli 2011 og mit halvmarathon både her i maj og septmeber i Odense-om jeg når det:) så det bliver det indtil videre.

Andre bloggere

5 blogeksempler

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15645:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

 

Sign Up