En TI`ER ..........

henrietteks billede

Så er mandagens træning endt, med en følelse af...........
jahhh både lettelses smil og en for Dælen ossesmiley

Fik løbet 10 kilometer, den første i løbet af en måned, hold op en dejlig følelse jeg har indeni, ved ikke om det var klogt gjort, men føler bare der skal gang i den nu inden det er for sent. de 10 procent øgning er det for absolutte nye eller gælder det også for øvede der bare har holdt et par uger eller hva? der er jo ikke lang tid til maj vel, føler jeg SKAL OG MÅ igang.

Sjovt at få ugers pause kan få en til at tvivle på sin formåen, men jo åbentbart, jeg har i hvert fald været næsten sikker på at jeg sku starte fra trin 1 igen. Kun et tydeligt bevis på at psyken er stærk, men så gælder detjo bare om at få den vendt til sin fordel

MIN BONUS IDAG:

10 KILOMETERS TILFREDSSTILLELSE OG 1 KÆMPE TØMMERLUS PÅ DET YDERSTE AF MIN TÅ HVOR NEGLEN ER BLÅyes

.

#1

Sofies billede

Hej Henriette

Det er godt med gå på mod yes

De 10% gælder som udgangspunkt alle. 10% bliver dog til meget, når du kommer op på mange kilometer, så det er kun i starten det vil føles at for lidt at øge.

Held og lykke og god bedring med neglen :-)

 

Om bloggen

henrietteks billede
på min blog vil jeg nok primært skrive om løb eller de mål jeg har sat mig eks, kvinde tri her til Juli 2011 og mit halvmarathon både her i maj og septmeber i Odense-om jeg når det:) så det bliver det indtil videre.

Andre bloggere

5 blogeksempler

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15645:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

 

Sign Up