dejlig efterårs og vinter træning venter:)

henrietteks billede

Så endelig ser det ud til at man kan begynde så småt at vende tilbage til sit gamle jeg, selvom der nok lige går lidt tid inden det fysiske niveau er i top igen, lidt skræmmende at det egentlig går så hurtig eller i hvert fald støt ned ad bakke når man har været helt nede at ligge i stilstand MEN OP på hesten igenwink

Halvmarathon i byen gemmer jeg , tror hellere jeg vil træne støt og hårdt mod at blive endnu  bedre stærkere og hurtigere til ALLE de skønne løb der venter næste år:) kan næsten ikke vente.............. Indtil videre er det bare at bygge op og komme ud og nyde efterårs vejret der for mit vedkommende er det smukkeste og mest ideelle vejr at løbe i , og er der skov eller strand i nærheden så er jeg i paradis:)

gode løbe oplevelser til alle i okt og Nov:)

enlightenedenlightenedenlightenedenlightenedenlightened

En god ting her i de kolde måneder- MELD dig ind i en løbe klub, det er optimalt for det sociale aspekt men også at man kommer afsted sammen med nogen hver gang, det er max 200 kr for et helt år og det er ikke kun løb man får men oplevelser, ture venskaber og meget mere:)

 

knus til alle:)

Om bloggen

henrietteks billede
på min blog vil jeg nok primært skrive om løb eller de mål jeg har sat mig eks, kvinde tri her til Juli 2011 og mit halvmarathon både her i maj og septmeber i Odense-om jeg når det:) så det bliver det indtil videre.

Andre bloggere

5 blogeksempler

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15645:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

 

Sign Up