Første skridt

Henriettes billede

Er allerede rigtig spændt på hvordan dette kommer til at udvikle sig - jeg har det tit med at få gode ideer om enten det ene eller det andet, og det er ikke altid lige let at holde det - Desværre!! Men denne gang tror jeg sku det lykkedes - jeg har printet et løbeprogram ud og regner med at starte på tirsdag. Til at starte med bliver det løbebåndet i træningscenteret det kommer til at gå ud over, men håber ikke det gør den store forskel - bare jeg kommer igang Smile 3 dage til start!! Smile

#1

Sofies billede

Held og lykke. God beslutning. Det er udmærket at starte ud på et løbebånd, men når det bliver lunere skulle du unde dig selv at komme ud. Det er herligt, når foråret kommer.
God tur på tirsdag Smile

#2

Vanposts billede

Hej Henriette

Faldt lige over dine ord her. Og vil da lige høre hvordan det går med dit løberi?

Håber du har holdt fast. Jeg er selv næste lige startet, og ved det kan være lidt sejt i starten

Hilsen

John Post

Om bloggen

Henriettes billede
Er nybegynder, eller faktisk overhovedet ikke startet endnu, men har længe ønsket mig at komme igang med at løbe (Det ser så sundt og fornuftigt ud ;) så med oprettelsen af denne blog håber jeg at der ikke er nogen vej uden om - og at jeg kommer RIGTIG meget ud og bruge mine ben :)

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Maibritt Skovgaard Rodam Sørenens billede
  Bloggen giver et indblik i de forskellige løb jeg deltager i, billeder fra træningsture og meget andet. Næste mål er 100 km til april. Alt besøg er værdsat:)
 • Løbemusens billede
  Følg mig på: www.lobemusen.wordpress.com
 • Brian Egebros billede
  jeg er 55 år, fik i april måned en blodprop. I juni begyndte jeg at løbe lidt, troede jeg skulle dø--den første uge løb jeg 1 km 3 x om ugen, den anden uge løb jeg 2 km 3 x om ugen, den 3 uge løb jeg...
 • Mytans billede
  Efter min ringe overbevisning er 5 km distancen en lidt overset distance. De 5 km. opfattes tit som en distance for begyndere, børn eller som et springbræt/træning til længere distancer. På diverse...
 • pixis billede
  Hvad laver en motionsløber når hun IKKE lige løber ??? det og meget andet vil du kunne læse om her på bloggen, som først og fremmest bliver min personlige træningsdagbog. Jeg skal efter længere tids...

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 14980:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Bliv medlem af løberne.dk

Læs mere om Under Amour HOVR Machina