Klar, parat, start

Annette Fredskov Jensens billede
Mindre end to uger til start – 366 marathon på 365 dage. Jeg er MEGET klar til at komme i gang. Nu har jeg forberedt mig længe, og det er tid til, at det bliver virkelighed. Jeg har brug for en form

for forløsning. Jeg har brug for at leve det ud – NU.

Foran mig er en uges badeferie med min dejlige familie, og det bliver SKØNT. Mentalt er jeg gået på ferie, og det bliver en uge uden fokus på marathonprojektet. I am going dark – offline. Den sidste uge uden fokus på 366/365, inden året hvor 366/365 kommer i fokus stort set hele tiden.  

Nu har jeg i længere tid forestillet mig, hvordan det bliver. Det samme har min familie. Nu glæder vi os til at få marathonprojektet indarbejdet i vores hverdag. Jeg er glad for, at jeg starter i Emilie og Viktors sommerferie, for så er jeg kommet godt i gang med projektet, inden den rigtige hverdag med madpakker og lektier går i gang. Et skridt af gangen.

Den sidste måneds tid – en form for ventetid – har jeg været hele følelsesregistreret igennem. Selvom jeg er positiv og ser muligheder, så har jeg været igennem følelser som angst, bekymring og manglende tro på mig selv – jeg er jo kun menneske. Når det sker, bliver jeg hurtigt opmærksom på det, og arbejder mig igennem det med passion, glæde og kærlighed. Jeg er sikker på, at det næste år også vil byde på følelsesmæssige udfordringer, men jeg føler mig klar. Klar til både til følelsesmæssige og fysiske udfordringer, for jeg er ikke i tvivl om, at jeg bliver UDFORDRET i løbet af året. På den anden side er jeg også sikker på, at den anden ende af registreret med glæde, lykke og kærlighed kommer rigtig meget i spil.

Heldigvis har jeg fantastiske mennesker omkring mig, der støtter og bakker op – også når det er svært. Vi tager denne rejse sammen. Det er mig, der skal flytte benene, men jeg kunne ALDRIG gøre dette alene. Jeg er taknemmelig for al den støtte og opbakning, jeg får. TAK smiley

Startskuddet til 366 marathon på 365 dage lyder søndag den 15. juli, kl. 7.00 i Hundige til Skinnermaraton. Vi ses smiley

Billeder

#1

Anonyms billede

Kære Annette

Da jeg først så dit mål tænkte jeg, at det var det mest sindsyge jeg længe har hørt!

Nu har jeg læst din blog og tænkt mig liidt om - og jeg er dybt inspireret!

Fantastisk at du udfordrer dig selv og dit liv med noget der helt sikkert vil give dig store indsigter og gaver:-)

Jeg ønsker dig alt det bedste i dine udfordringer og glæder mig til at følge dig.

De bedste hilsner fra en anden glad løber:-)

 

#2

Tina Hartleys billede

Kære Annette

 

Held og lykke med projektet, håber det bliver godt og at du kommer til at løbe med en masse skønne mennesker. Vil selv prøve at deltage i et par af dine løb.

God vind

 

 

#3

Anonyms billede

Hej Annette!!!

Jeg er fuld af beundring (og inderst inde sikkert også misundeligwink) på dit STORE MOD og jeg tror på dig og håber, du får DIT LIVS OPLEVELSE (selvfølgelig udover din kære familie).

Jeg skal selv "først" til at løbe mit marathon nr. 15 (men dog det 5. i år! - hvilket for mig er STORT) og jeg har en drøm om næste år at kunne løbe 1 marthon om måneden - men det er jo "der rene vand" i forhold til dig!!!

HAR STOR RESPEKT FOR DIT FOREHAVENDE OG ØNSKER DIG AL HELD og glæder mig til at følge lidt med i dine optegnelser - (måske du skulle skrive en "lille" bog, som jeg ihvertfald ville være den 1. til at erhverve!!!)

GOOD LUCK!!!

Om bloggen

Annette Fredskov Jensens billede
Her kan du følge mit projekt. Jeg vil løbe et marathon om dagen i et år, start den 15. juli 2012. På min hjemmeside www.annettefredskov.dk kan du dagligt læse, hvordan det går.

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Mads Merrilds billede
  Så er der kommet gang i benene igen og det går for fuld damp, jeg regner med at skulle løbe Korup ½ marathon d1/4 2012 og måske Vejle Ådal igen i år
 • Dorthes billede
  Hej Alle, Dette er mit første indlæg, så jeg er ikke helt sikker på om det er rigtigt det jeg gør... Det er sikkert forkert :) Fredag vil jeg løbe min første tur på 6 km fra min bopæl her i...
 • LiseSs billede
  Jeg vil skrive om min udvikling som løber, og tage jer med på min rejse mod en sund krop. Jeg er hverken en fanatisk eller fantastisk løber, men jeg er opsat på at gøre det her fuldt ud! Velkommen...
 • Melindas billede
  Jeg vil skrive om mine oplevelser omkring træning, mad og min hverdag. Jeg styrketræner dels, men løber også meget og derfor vil mine indlæg være lidt en blanding af alt dette. Jeg håber nogle kan...
 • Stefan Stamms billede
  Nu skal jeg i bedre form og på samme tid vil jeg vinde nogle væddemål :) det kan jo ende med at betale sig at løbe :)

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15645:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

 

Sign Up