< 4 måneder igen

Annette Fredskov Jensens billede

I går løb jeg mit marathon nr. 250 på 250 dage. Jeg er efterhånden ret langt i mit ambitiøse marathonprojekt. Der er mindre end fire måneder tilbage, så jeg er så langt, at jeg skal begynde at forholde mig til livet efter 366/365. Hvad skal jeg bruge det til – mine erfaringer? Der er ingen tvivl om, at jeg gerne vil dele dem med jer andre, så jeg er sikker på, at der kommer en bog og en del foredrag.

Jeg er også spændt på, hvad mine nye mål bliver.

·         Bliver det at nå 500 marathon så hurtigt som muligt? (Den 14. juli ender jeg på 458 marathon i alt)

·         Bliver det at nå så mange marathon i 2013 som muligt? (I 2012 løb jeg 211 marathon, og jeg vil nå 196 den 14. juli)

·         Bliver det at løbe hurtigt?

·         Skal jeg hurtigst muligt løbe mit første ultraløb?

·         Eller tager jeg det bare som det kommer?

Et er sikkert – familien kommer først og marathon nummer 2, så der bliver en del fødselsdage, fodbold- og håndboldkampe, som udkonkurrerer marathon i tiden efter.

Ja, jeg ser indimellem lidt fremad, og jeg glæder mig til at være færdig. Ikke fordi jeg ikke har lyst til at løbe marathon mere, men fordi jeg trænger SÅ MEGET til en fridag. Det er hårdt aldrig at have fri, altid at skulle af sted. Jeg elsker stadig at løbe, jeg synes stadig marathondistancen er magisk, men jeg vil gerne have en fridag, og den kommer inden jeg får set mig om, så jeg vil fortsætte med at nyde hvert eneste marathon så meget som muligt.

Uanset træthed og mentale udfordringer, så byder hver eneste dag på dejlige oplevelser. Dem kan du læse om hver eneste dag på min blog, www.annettefredskov.dk

Billeder

#1

Helle H Knudsens billede

Hej Annette

 

Først vil jeg gerne sige, at jeg synes det du gør er vildt sej, følger med i hvordan det går løbenede.

Jeg er lige nu, selv igang med at træne op til min første marathon, som skal løbes den 19 maj i København.

Så på de lidt trælse trænings dage alene, tænker jeg på dig, når du kan løbe alle dage, kan jeg jo også.

 

God vind fremover.

 

Helle

Om bloggen

Annette Fredskov Jensens billede
Her kan du følge mit projekt. Jeg vil løbe et marathon om dagen i et år, start den 15. juli 2012. På min hjemmeside www.annettefredskov.dk kan du dagligt læse, hvordan det går.

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Cecilia Arendals billede
  Jeg vil forsøge at beskrive den svære vej tilbage til de lange løb med en achillessenebetændelse i bagagen- Bloggen skal bruges til at fastholde at jeg igen i 2010 løber marathon og er skadesfri....
 • Benny Mousings billede
  Jeg fik en nedslående nyhed på sygehuset d. 01-07-2013, hvor en læge og en sygeplejerske uafhængig af hinanden fortalte mig hvis jeg ikke gjorde noget nu så ville jeg ikke være til stede på denne...
 • Tinas billede
  Her på bloggen vil jeg skrive om oplevelser med familien og om den ny fundne sport
 • Bdicte75s billede
  På engang rolig og fyldt med en fantastisk ren energi og forøget overskud - Sådan føler jeg når jeg har løbet. Så hvorfor er det så, så svært at komme afsted? hvorfor kan den ene dag tage den anden...
 • Louise Andersens billede
  Her vil jeg kort og godt skrive om mine løbe ture og de motions løb jeg deltager i :)

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15491:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk