366 marathon på 365 dage

Annette Fredskov Jensens billede

366 marathon på 365 dage!
Ja, du hørte rigtigt – jeg vil løbe et marathon om dagen i et år, og den sidste dag snupper jeg lige et ekstra. Mange mennesker tror først, de hører forkert. Derefter synes de, jeg er vanvittig. Når jeg så har forklaret lidt om, hvad jeg tænker, så synes de fleste, det er spændende og interessant – nogen synes endda, det er fedt.

Hvad er det så, jeg tænker?
Jeg tænker, at vi mennesker kan meget mere, end vi tror. Det er os selv, der sætter begrænsningerne for vores krop med vores sind. Jeg vil gerne være med til at bryde grænser. Jeg vil gerne være med til at finde ud, hvordan kroppen og sindet responderer på denne form for belastning. Jeg er nysgerrig.

Jeg vil også gerne reklamere for, at selvom man får en diagnose (i mit tilfælde sklerose), skal det ikke afholde en fra at blive ved med at leve livet til fulde og gå efter ens drømme.

Det er mit håb, at jeg er med til at inspirere andre til at gøre det, de drømmer om.

Det er mit håb, at jeg er med til at skabe debat.

Hvem er jeg?
Jeg er en almindelig 40-årig kvinde, mor og hustru. Gift med Ulrich, mor til Emilie 10 år og Viktor 8 år. Mit første marathonløb løb jeg i Frankfurt den 31.10.2010. Det var kærlighed ved første løb. Nu har jeg løbet 64 marathon og tallet stiger hver uge.

For 1½ år siden tænkte jeg det samme, som de fleste mennesker tænker; ”Det er ikke sundt at løbe marathon, Marathon er en overbelastning af kroppen, og det tager lang tid at restituere.” Nu har jeg ændret holdning. Marathon er det bedste, der er sket for min krop og mit sind.

For 2½ år siden fik jeg konstateret dissemineret sklerose, og i dag har jeg – uden medicin – ingen gener eller symptomer på sklerose. Jeg mener, at løb og marathon har en stor indvirkning på, at jeg i dag er rask. Derudover prioriterer jeg anderledes i mit liv, hvilket medfører, at jeg lever med større livskvalitet.

366 marathon på 365 dage – hvordan?
Det er et fuldtidsprojekt, så marathon og alt omkring løbet er mit arbejde. Jeg starter den 15. juli 2012 og vil om udgangspunkt løbe et marathon om dagen. Den sidste dag, 14. juli 2013, vil jeg løbe to marathon. Det er min intention, at min sluttid for løbene ligger mellem 4 og 6 timer.

Alle løb er registrerede, så alle har mulighed for at tilmelde sig og deltage. Jeg håber på, at rigtig mange har lyst til at deltage i løbet af året eller måske flere gange. Løbskalender, deltagerliste og resultater offentliggøres på www.annettefredskov.dk.

366 marathonløb er rigtig mange, så jeg opfordrer alle løbsarrangører til at afholde ekstra marathonløb i projektperioden, hvis de har mulighed for det. Derudover vil jeg selv afholde Fredskov Marathonløb på de dage, hvor der ikke er andre løb.

Det er mig, som skal flytte mine ben 42,2 km hver dag, men jeg kan ikke gennemføre projektet alene. Mange mennesker kommer til at have en stor betydning for projektet, f.eks. min familie, andre løbere og sparringspartnere. Jeg har blandt andet et samarbejde med en fysioterapeut (som også er extremløber) om sparring og behandling. Derudover vil Professor Bente Klarlund og hendes team fra Rigshospitalet følge mig med forskellige test.

En del af projektet er at viderebringe budskaberne, mine oplevelser og erfaringer. Her på motionslob.dk vil jeg jævnligt skrive indlæg, og på min hjemmeside www.annettefredskov.dk skriver jeg dagligt om mine oplevelser og erfaringer.

Håber vi ses derude!

#1

Gitte Sørensens billede

hej Annette.

Jeg er målløs over dit projekt men glæder mig til at følge dig gennem dine løb. Har selv løbet 5 marathonløb og skal til new york marathon til nov. Jeg er spændt på at høre om hvordan du klarer at holder motivationen oppe. Der kunne jo også komme en snestorm, men så tager du måske de 42km på løbebånd. Jeg vil ønske dig alt mulig held og lykke med projektet.

#2

sukils billede

Waaow, et projekt, der vil noget. Kære Annette, jeg glæder mig til at følge dit "vanvittige" mål og håber på alt det bedste for dig. Der er dejligt med skøre projekter, der føres ud i livet. På den måde forstærkes livet og tilværelsen får farver og dufte på en ny måde. Keeponrunning smiley

 

mvh. Sukil

#3

Annette Fredskov Jensens billede

TAK for opbakningen. Det betyder rigtig meget.

Og nej jeg tager ikke løbebåndet i dårligt vejr. Jeg tager det, som det kommer :-)

 

 

#4

stps billede

Godt gået, glæder mig til at følge dig - du er en stor inspiration for alle os løbere :-)

 

Positive tanker!!

 

Stine

Om bloggen

Annette Fredskov Jensens billede
Her kan du følge mit projekt. Jeg vil løbe et marathon om dagen i et år, start den 15. juli 2012. På min hjemmeside www.annettefredskov.dk kan du dagligt læse, hvordan det går.

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • pt65s billede
  Her vil jeg, forsøge at beskrive mit forsøg på at blive løber..
 • Lars Friis Farsøes billede
  Kække beretninger fra en ung og relativ ny løber, der kæmper for formfremgang, nye personlige rekorder og et marathon på under 4 timer med et dårligt knæ og en forkærlighed for fest som de værste...
 • Annette Fredskov Jensens billede
  Her kan du følge mit projekt. Jeg vil løbe et marathon om dagen i et år, start den 15. juli 2012. På min hjemmeside www.annettefredskov.dk kan du dagligt læse, hvordan det går.
 • Rahuls billede
  Created new profile on motionløb !
 • Ole Ellings billede
  Min blog omhandler, hvordan man kan kombinere interessen for natur og løb. Jeg elsker at køre ud til store naturområder for at løbe lange ture, og i min blog vil jeg kommer ind på flere gode bud på...

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15650:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

 

Sign Up