112 dage efter start

Annette Fredskov Jensens billede

Om ti dage er jeg en tredjedel igennem mit marathonprojekt. Hele følelsesregisteret har været i brug. Jeg har blandt andet grædt, grinet, været i lykkerus og været mere træt, end jeg kunne forestille mig. Lige nu er status, at jeg har det godt. Min krop har vænnet sig til at løbe 42,2 km om dagen i et tempo svarende til en sluttid på 5 timer +/- 10 minutter. Prøver på Rigshospitalet viser, at alt er som det skal være, og min fysioterapeut Jacob Nordholt fra Fysium i Næstved er rigtig tilfreds med min fysiske tilstand.

Mentalt har jeg fået mere ro. Mine opgaver er skåret ned til et minimum. Min mand Ulrich hjælper mig maksimalt, f.eks. med at svare mails, opdatere hjemmeside og lave medaljer. Derudover er det ham, der sørger for det hele herhjemme, når jeg ikke er her. Det er især i weekenderne, at vi kan mærke, at mit arbejde er lidt anderledes. Det er hårdt aldrig at have en fridag. Det er mig, der løber derudaf, men det kunne ikke lade sig gøre uden min families massive opbakning.

Det er ikke kun min mand og børn, der hjælper og støtter. Jeg har også mine forældres fulde opbakning. De er en kæmpe hjælp, når jeg afholder Fredskov Marathon. I dag var der deltagerrekord med 22 løbere, og mine forældre sørgede endnu engang for at alle havde det godt.

Det er fantastisk, at alle 112 marathon har været officielle løb med mindst tre deltagere hver gang. Der er rigtig mange, som har lyst til at løbe marathon – mange marathon. Det er et dejligt miljø og en stor glæde for mig at møde så mange glade og positive mennesker.

De sidste snart fire måneder har været fyldt med uforglemmelige oplevelser. Her er nogen af dem:

·         Min far har løbet sit første marathon som 67-årig.

·         Knuthenborg Marathon blev afholdt med succes.

·         Jeg har haft afsindig mange timers hygge og snak i løbeskoene.

·         Glæden over at så mange støtter op om at lave officielle løb.

·         En eftermiddag i Amager Strandpark da Ulrich, Emilie og Viktor overraskede mig.

·         Osv…….

Status er, at 366 marathon på 365 dage går over forventning.

Billeder

#1

Petras billede

Det er i hvert fald motiverende og inspirerende at læse om dine strabadser!

Om bloggen

Annette Fredskov Jensens billede
Her kan du følge mit projekt. Jeg vil løbe et marathon om dagen i et år, start den 15. juli 2012. På min hjemmeside www.annettefredskov.dk kan du dagligt læse, hvordan det går.

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Sannes billede
  Mon nogen har gode råd til følgende. Mine "læger" har stillet diagnosen betændt achillessene, men ingen af de øvelser som anbefales hjælper. Jeg har i en periode haft en smule ondt ved løb over 6-7...
 • sukils billede
  Et stort ønske om at, overskride mentale grænser. At udfordre mig selv fysisk med ultraløb for at høste frugterne for enden af regnbuen. Læs med, og opleve sjælsomme løb, der forandre mig som...
 • Lars Rexs billede
  Min blog skulle gerne kunne være en dagbog for noget der lykkedes.
 • Ole Stougaards billede
  Blogger om træning og løbeteknik - især Poserunning
 • Martin71s billede
  Projekt 2011 går ud på at løbe 5 km på 17.30 min. og samtidigt få trænet rigtig meget cykling og svømning.

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15490:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk