TOPPEN AF NOKKEN

Claus Heiberg Christensens billede

TOPPEN AF NOKKEN - er bare toppen!

Toppen af Nokken er et cannonballløb, der primært forgår på Amager, men også kommer et smut til Sydhavnen. Løbet er på ingen måde ret lukusøst, da man selv medbringer indholdet til sit depot og der fx ikke rigtig er nogle faciliteter i starts og målområdet. Ruten er mest på små skovstier og bringer løberne gennem både skov, kolonihaver, Nokken og over dæmningen til Sydhavnen, hvor vi løber i Københavns Amsterdam. Hver omgang afsluttes med løb op af bakken og så er man tilbage ved start&mål-området: nemlig Toppen af Nokken.

Antallet af løbere er forskelligt fra gang til gang, men noget kæmpeløb er det ikke.

Startsgebyret er på 50 kroner for halvmarathon og derover og under 4 omgange er gratis, men jeg har endnu ikke oplevet at nogen løb det. Efter løbet er der medalje, kage og kaffe/the.

Alt i alt et rigtigt godt og hyggeligt løb i fantastiske omgivelser.

 

 

Links

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Fremads billede
  Jeg kæmper hver dag for at få en sundere hverdag med motion og god og nærende kost. På bloggen vil jeg skrive om mine kostvaner, sportslige aktiviteter og mine erfaringer med diverse sportstøj og...
 • Tåsinge Løbets billede
  Så er der åbent for tilmelding til løbet den 20. marts 2016 !! Kig ind på hjemmeside og tilmeldingsside og få informationer - det er en god start på sæsonen!
 • Mikkels billede
  Jeg har i efterhånden et halvt år trænet op til et halvmarathon, og jeg har fundet ud af et par tricks, der har gjort det meget nemmere for mig at forblive motiveret hele tiden. 1. Sæt dig mål hele...
 • Mytans billede
  Efter min ringe overbevisning er 5 km distancen en lidt overset distance. De 5 km. opfattes tit som en distance for begyndere, børn eller som et springbræt/træning til længere distancer. På diverse...
 • Peter Nielsens billede
  Jeg vil prøve om jeg kan skrive lidt om mine løb, og trænings pas her på siden, måske lidt om hvorda jeg har haft det under løbeturen - godt eller skidt. ;)

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 14980:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Bliv medlem af løberne.dk

Læs mere om Under Amour HOVR Machina