En snegls bekendelser

Lars Mikkelsens billede

Det er jo temmelig dejligt for mig at kunne løbe langt om længe, og jeg sætter stor pris på, at mit legeme ser ud til at ville holde og udholde endnu et sportsprojekt i mit liv. Lige nu ligger jeg på en træningsvolume på 40 km pr. uge, og jeg forsøger at hæve overlæggeren lige så hurtigt, som min krop kan holde til det. Men 2 måneder er det nu siden, at jeg begyndte at genoptræne ankel og ledbånd, og det er i enhver forstand gået rigtig godt.

Rigtig meget af min træning i tiden har en meget lav intensitet - ja jeg vil nærmest kalden det for en gabende kedelig intensitet, men jeg er overbevist om, at i fald jeg vil have succes med i løbet ad 24 mdr at komme på en træningsvolume på plus 140 pr uge, så må jeg være lidt, meget, disciplineret og holde mig til den lave intensitet i træningen selv om det er kedeligt.Men for f...., hvor er det svært at løbe langsomt, og jeg er helt med på, at det også er svært at løbe hurtigt 8o), men mit styrkeløfterkadaver vejer altså godt til når der står langsomt løb på programmet, hvilket der som sagt gør ret ofte i tiden. Jeg vejer stadig for meget 90,7 er morgenvægten og med en fedtprocent på ca 12, så er der jo ikke et hurtigt vægttab lige rundt om hjørnet. De alle fleste dage, ja der dyrker jeg så det ene af mine talenter, nemlig talentet til at følge en plan og være forholdsvis kølig i knolden i forhold til at bryde med den plan, jeg har lagt, og som på enhver måde arter sig særdeles vel i forhold til nære og fjerne mål.

Ja talentet til at følge en plan, har jeg i mange sammenhænge haft rigtig megen glæde af. Da jeg løb igår aftes i regn, blæst og mørke, hvilket er tæt på total ynglings træningsforhold i min verden, ja så skete det sådan cirka halvvejs på turen, at mit andet talent tog helt over, og jeg bare gav mig fri og løb på den der fede måde, hvor jeg føler mig vægtløs i min egen krop, det var sjovt, pirrende og spirrende for motivationen at komme i et tempo, hvor kroppen ikke føles tung.

Mit lille disciplinudfald har da givet mig nogle temmelig trætte ben her til morgen, men til gengæld er jeg jo helt let om hjertet. Og nu kan jeg så klare sneglens disciplinrede løbestil og lave træningsintensitet lidt igen. Det med at løbe drejer sig jo meste delen om at bevæge sig, men også om at blive bevæget i leg.

Om bloggen

Lars Mikkelsens billede
Jeg har været ret ustabil mht. at passe og skrive i min blog her, men til gengæld har jeg trænet stabilt hele 2011 og været forskånet for skader, dog gnaver det jo lidt her og der til tider. Lige nu er mit næste mål Mariagerfjord Rundt 9. okt. 2011.

Andre bloggere

5 blogeksempler

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15088:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Bliv medlem af løberne.dk

Læs mere om Under Amour HOVR Machina