Uge 2 af 20 Igen - Dag 3

Martin Johansens billede

Efter en uge med sygdom kom jeg igang igen idag, da det først er i Maj, jeg skal løbe mit første officelle halvmarathon, er jeg jo i god tid, så derfor har jeg fortsat med dag 3 af uge 2 programmet.
3 min. gang og 2 min. løb X 3 stod den på tilmorgen, løb ud til den lokale idrætshal hvor den så stod på 2 timers basketball, så rigtig godt igang igen og med en træningsdag tilbage i denne uge, er jeg tilbage i fin stil.

Med venlig hilsen
Martin

Bevæg dig, bevar dig

#1

Sørens billede

Hej Martin
Når du åbenbart dyrker basketball, har du så ikke en ok grundform, som gør, at du ikke skal starte helt fra bunden med løb - altså hvor du skriftvis går og løber?

#2

Martin Johansens billede

Hej Søren

Nej igen grundform der er god nok til ikke at starte helt forfra, og denne basket ting var en engangs ting grundet et jobsøgningskursus jeg går på, men kan godt forstå du undrede dig lidt Smile

Martin

Om bloggen

Martin Johansens billede
Trænings dagbog, oprettet for at holde mig selv til løbeilden.

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Schaarups billede
  Bloggen skal være min ventil, hvor jeg kan få luftet alle de mærkelige tanker og planer der opstår når jeg engang begynder at løbe rigtigt igen .... :_)
 • Preben Wassmanns billede
  Vi anbefaler tilskud fra Forever Living produktserie, og vil gerne være til stede og støtte i vejledning med vore anbefalinger under Himmelbjegløbet den 25. oktober og stiller løbende op og viser vor...
 • Franks billede
  lidt beskrivelse af mine forberedelser til en halv ironman i juni 2012. Så er forberedelserne i fuld gang. Deltog i tistrup minitri hvilket var meget sjovt... og jo hårdt, men klarede mig igennem på...
 • Christian Solholms billede
  Lidt ligesom at man skal holde sig selv i ørene og disciplinen i top. Så er det lidt det samme, når det kommer til at drive virksomhed. Skal man være selvstændig eller iværksætter, skal disciplinen...
 • Tim Jørgensens billede
  Her får du alt det seneste om motion, løb, diverse træningsformer og servicefirmaer, så er du ikke i tvivl næste gang, du skal have lavet noget på huset eller skal i form:...

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15385:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk