Første off-road løb

Anne Mettes billede

Phyy, det var hårdt, men samtidig fantastisk sjovt. Rigtig hårdt for anklerne. Jeg havde en lang diskution med mig selv om jeg skulle stoppe efter 2. omgang, men jeg gennemførte sgu alle omgange. Kom i mål som sidste løber og det var egentlig ok. Super udfordring og tænker at næste gang jeg skal ud at løbe bliver det på asfaldt og det kommer nok til at gå letter end det plejer efter denne omgang. Skal være opmærksom på ankelstøtte til næste off-road løb.

#1

Vanposts billede

Hej Anne Mette

Hvordan går det med dit løb og din træning?

Hilsen

Van Post

Om bloggen

Anne Mettes billede
For 2 år siden kunne jeg ikke løbe 2 km uden at holde flere gåpauser. Jeg tog en beslutning og er i fuld gang med at forbedre mig som løber. Det vil jeg forsøge at skrive lidt om på min blog. Vejen til et bedre mig...

Andre bloggere

5 blogeksempler

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15371:

Nethe Kruses billede
Begynder

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk