Mine mål for 2011

Søren Larsens billede

Hejsa,

Jeg har for det kommende år følgende målsætning:

Løbe 5-10 km mindst 3 gange om ugen.
Deltage i mindst 4 motionsløb (5/10 km)
Tabe 10 kg således at min vægt d. 1/1/2012 er under 90 kg

Jeg vil her på bloggen jævnligt skrive om jeg følger planen og sikkert komme med en række dårlige undskyldninger for de uger hvor planen ikke holder Smile

#1

Karin Møllers billede

Med hensyn til vægttabet synes jeg, at du skal finde en rigtig god kostplan, der indeholder mad, du mener, du kan spise resten af levet. Det bliver meget sjovere at løbe, når du taber dig, fordi du hele tiden bliver bedre. Det ender med, at du næsten ikke får brug for de dårlige undskyldninger, fordi du glæder dig til at skulle ud og løbe.
Jeg har selv tabt 21 kg og har de seneste år sat den ene pr efter den anden.

#2

Søren Larsens billede

Hej Karin

Tak for din kommentar.

Det er lykkedes mig at smide 10kg i sidste halvår af 2010, så derfor har jeg sat mig det mål at mindst nå det samme i 2011. Jeg kan godt forstå det du skriver med at finde en kostplan, men jeg tror for mig, der gælder det mest om at begrænse mængder af maden i dagligdagen og samtidig neddrosle slik og søde sager i weekenden til et minimum.

Det i sammenhæng med løb og anden motion nok skal få mig i mål.

/søren

Om bloggen

Søren Larsens billede
Her på bloggen vil jeg logge mine træninger, skrive lidt om mine mål og hvordan det går med at nå disse

Andre bloggere

5 blogeksempler

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15646:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

 

Sign Up