Tilbage på rette spor!

Lars Friis Farsøes billede

Hurraaa! Sygdommen har forladt min krop, og jeg har fået tilbagelagt små 35 km. siden det seneste blogindlæg. Indrømmet – der var ikke megen glæde og optimisme i mit seneste indlæg, da en irriterende omgang sygdom havde ødelagt små 2 ugers træning på et vigtigt tidspunkt forud for næste måneds marathon. Heldigvis går det nu den rette vej, og som nævnt i mit seneste indlæg, så er min bedre halvdel også blevet inddraget i løbeprojektet. Det har haft en gavnlig effekt. Hun får per mail tilsendt mit løbeprogram for ugen med antal km./tempo per dag, og der bliver så fulgt op på, hvorvidt jeg har leveret varen. Og det har jeg heldigvis. Det gælder om at bruge forskellige tips og tricks for at holde dampen oppe på de kritiske tidspunkter – særligt i øjeblikket hvor en kold øl i Frederiksberg Have frister mere end en times varm svedetur. Nu gælder det bare om at fortsætte de gode takter, så kroppen kan blive fintunet og helt klart til september måneds strabadser.

I denne uge er det planen – udover et par ture her i starten af ugen - at deltage i både Roskilde Gadeløb (torsdag – 10 km.) og Esrum Sø Rundt (søndag – 10 km.)! I Roskilde gælder det om at sætte fuld turbo på, så jeg kan få en fornemmelse af, hvor jeg ligger rent formmæsigt. Søndag bliver en lidt roligere omgang, hvor jeg ’bare’ løber i det tempo, som meget gerne skal give mig en ny PR på halvmarathon (Powerrade) i september. Jeg ved ikke, hvorvidt jeg tør håbe på en ny PR på torsdag, men jeg kommer til at give mig fuldt ud. Har endnu en gang teamet op med en god ven, som gerne plejer at presse mig til nogle rigtig gode tider, når vi løber 5 km. løb sammen. Nu har vi aldrig prøvet et 10 km. løb sammen, men jeg har på fornemmelsen, at det måske kan give mig en lille fordel. Uanset hvad så skal konkurrencemomentet nok bidrage til en habil indsats! Samlet set skulle jeg gerne nå 45 km. denne uger inkl. 20 i 'konkurrence'.

Lige nu (kl. 16.00) venter jeg på, at tempraturen falder en smule. Jeg er ikke vildt godt løbende, når det er rigtigt varmt, så foreløbigt er dagens tur på 10 km. i godt selskab udskudt til senere. Der er ingen grund til at lide mere end højst nødvendigt!

Om bloggen

Lars Friis Farsøes billede
Kække beretninger fra en ung og relativ ny løber, der kæmper for formfremgang, nye personlige rekorder og et marathon på under 4 timer med et dårligt knæ og en forkærlighed for fest som de værste modstandere.

Andre bloggere

5 blogeksempler

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15015:

Michael Jakobsens billede
Loebet jaevnligt de sidste 30 aar elsker det.

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Bliv medlem af løberne.dk

Læs mere om Under Amour HOVR Machina