Pis også - så skete det igen!

Lars Friis Farsøes billede

På trods af mange gode intentioner om at holde formen ved lige i kølvandet på efterårets marathon, så skete det desværre igen: Viljestyrken svigtede og løbeskoene blev smidt ind i et mørkt skab.

Nu er de så netop kommet på igen, men det er også først sket efter to måneders fuldkommen pause. Jeg er forundret over, hvordan man alligevel falder i, selvom jeg helt konkret havde italesat problematikken her på bloggen efter mit seneste marathon. Det kan være, at jeg bare må erkende, at det simpelthen ikke er holdbart motivationsmæssigt, såfremt jeg ikke har et par ambitiøse mål liggende umiddelbart efter marathongennemførsel.

Bevares – jeg har da i de to måneder adskellige gange tænkt på, at nu skulle det altså være tid igen. Den ene dårlige undskyldning har dog taget den anden – derudover har to-tre ugers influenza (som har ramt mig ligesom den øvrige del af befolkningen) heller ikke fremmet lysten til at drage ud i vintermørket.

Nu gælder det imidlertid Copenhagen Marathon om lidt over 100 dage. Med regelmæssig træning skal det nok blive helt fornuftigt, og knæet virker til at have haft rigtig godt af noget pause. Selvom jeg kun har været ude på to kortere ture (5 & 7 km.), så virker det som en overkommelig opgave at komme i nogenlunde form igen.  Indrømmet – det var da ikke vildt godt for selvtilliden, at man ikke overhalede voldsomt mange løbere (læs: ingen) i går på turen rundt om Søerne, men det skal nok komme. Det plejer det altid at gøre efter en pause, hvis blot man bider tænderne sammen.

Første reelle udfordring frem imod Copenhagen marathon bestod i at genoptage træningen. Det er nu klaret. Den næste udfordring består i at klare Spartas Test 1 på søndag, hvor ruten byder på 10 km. rundtur på Østerbro – tiden bliver nok ikke super, men det skal blive skønt igen at få et startnummer på maven.

Derudover går turen snart en uges tid til solrige/varme La Santa Sport, hvor jeg sammen med svigerfamilien skal dyrke en helvedes masse løb, cykling og tennis – det kan kun hjælpe formen og motivationen i den rigtige retning. Er der nogle, der har erfaring med at løbe på La Santa? Jeg har aldrig været der før, så jeg kender ikke rigtig området – så nogle fif er meget velkomne!

Billeder

Om bloggen

Lars Friis Farsøes billede
Kække beretninger fra en ung og relativ ny løber, der kæmper for formfremgang, nye personlige rekorder og et marathon på under 4 timer med et dårligt knæ og en forkærlighed for fest som de værste modstandere.

Andre bloggere

5 blogeksempler

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15015:

Michael Jakobsens billede
Loebet jaevnligt de sidste 30 aar elsker det.

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Bliv medlem af løberne.dk

Læs mere om Under Amour HOVR Machina