Nu er det alvor

Lars Friis Farsøes billede

Tiden flyver, og lige om lidt er det tid til marathon i København. Ja faktisk er der vist kun små 14 uger til, at startskuddet til mit første marathonløb lyder. Projekt ”marathon” falder tidsmæssigt også næsten sammen med mit bachelor-projekt, så de kommende måneder bliver forholdsvis hårde og intense.

Derfor har jeg taget en (nogle vil mene drastisk beslutning), at jeg går i øllibat (dvs. kun sodavand, tak) indtil de to projekter er veloverståede. Jeg ved, at flere af mine venner vil joine min tilgang, når vi nærmer os maj, men jeg tyvstarter altså lidt. Baseret på mine løbetider i forhold til dem er det vist også tiltrængt, at jeg får et lille forspring.

Min strategi vil formentlig ikke give mig alverdens konditionsmæssige fordele, men helt usundt kan det ikke være. Der vil formentlig opstå fristelser undervejs såsom en hyggelig fredagsøl på Rosengaardens Bodega, som man må takke nej til – men sådan er det jo, når man vælger at prioritere.

Jeg havde en lignende periode på små to måneder før jul, og det kastede både gode tider og gode karakterer af sig, så det er vist værd at prøve igen 

På lørdag skal jeg løbe Sct. Valentinmilen, som er en 10 km. jagtstart – jeg glæder mig allerede til at prøve konceptet af, og jeg er noget spændt på, hvor jeg rent tidsmæssigt er placeret pt.

#1

Jeppe Tofts billede

God fornøjelse. Jeg er lige startet på samme kur! Smile

Om bloggen

Lars Friis Farsøes billede
Kække beretninger fra en ung og relativ ny løber, der kæmper for formfremgang, nye personlige rekorder og et marathon på under 4 timer med et dårligt knæ og en forkærlighed for fest som de værste modstandere.

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Annette Fredskov Jensens billede
  Her kan du følge mit projekt. Jeg vil løbe et marathon om dagen i et år, start den 15. juli 2012. På min hjemmeside www.annettefredskov.dk kan du dagligt læse, hvordan det går.
 • Mytans billede
  Efter min ringe overbevisning er 5 km distancen en lidt overset distance. De 5 km. opfattes tit som en distance for begyndere, børn eller som et springbræt/træning til længere distancer. På diverse...
 • Henrik Lund Jensens billede
  Løbetræner og lærer på Sportsefterskolen SINE, Henrik Lund Jensen, giver dig her de seneste nyheder inden for løb.
 • Mikkels billede
  Jeg har i efterhånden et halvt år trænet op til et halvmarathon, og jeg har fundet ud af et par tricks, der har gjort det meget nemmere for mig at forblive motiveret hele tiden. 1. Sæt dig mål hele...
 • Mads Merrilds billede
  Så er der kommet gang i benene igen og det går for fuld damp, jeg regner med at skulle løbe Korup ½ marathon d1/4 2012 og måske Vejle Ådal igen i år

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15005:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Bliv medlem af løberne.dk

Læs mere om Under Amour HOVR Machina