Man må aldrig gå ned på sin playlist

Lars Friis Farsøes billede

Jeg ville gerne skrive en lang beretning om, hvor meget jeg nyder at høre fuglesang, når jeg først har snøret mine løbesko. Problemet er bare, at der ikke findes voldsomt mange fugle på Frederiksberg, hvorfor man primært må lytte til biler, når man er ude på sine ugentlige træningsture. Derfor ynder jeg at have min Ipod tændt, selvom det ikke er lige populært blandt alle medløbere. Det skal dog siges, at jeg i forbindelse med konkurrencer prøver at skrue ned til et lydniveau, så jeg stadigvæk kan følge med i, hvad der sker omkring mig. Under længere konkurrencer bliver jeg ofte også nødt til at slukke helt i perioder for lige at få ro på mit løbetempo, åndedræt osv. Men under træning er volumen ofte skruet op på max.

Jeg har flere gange prøvet at løbe til diverse podcast (fx Alletiders Historie, Krause på tværs og P1 i Fængsel), hvilket har medført et utroligt lavt løbetempo – det fejler i sig selv jo ikke noget, men skal pulsen en smule op, så skal der musik gennem høretelefonerne.

Og hvad lytter man så til? Forud for Sydkyst(½)marathon var den forberedte playlist et vigtigt issue blandt me and my buddies. Lidt nørdet – men når vi nu ikke kan løbe med om sejren, så kan vi i det mindste score gadekredit på en god playlist!

Nedenfor bringer jeg et lille udsnit af de numre, der er i stand til at frembringe et lille smil på læben og et lidt højere tempo. Som det tydeligt fremgår, er jeg lidt af en ’danceknægt’, men musik med et hurtigt beat er nu engang bedst, når det skal gå ’stærkt’!

Udpluk af min aktuelle playlist:

Italobrothers – Stamp on the ground (det er fysisk umuligt at løbe langsomt til denne sang)

Morten Breum ft. Nik & Jay – Fest (lækkert nyt nummer)

Kasper Nyemann – Førsteprioritet (totalt intetsigende tekst men en ’glad’ rytme)

5ive – Keep on moving (titlen siger det hele)

Scooter – One, Always hardcore (hurtigt beat – teksten understreger også, hvor ’hardcore’ man egentlig er)

Morten Breum ft. Sisse Marie – Every Time (Sisse Marie er jo en gave til dansk musik)

Clubraiders - Move your hands up (dancehit som jeg har danset grimt til i mine unge dage)

Derudover er der også pt. en del numre med Infernal, Medina, Jinks og Swedish House Mafia!

Billeder

Om bloggen

Lars Friis Farsøes billede
Kække beretninger fra en ung og relativ ny løber, der kæmper for formfremgang, nye personlige rekorder og et marathon på under 4 timer med et dårligt knæ og en forkærlighed for fest som de værste modstandere.

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Lars Kudsks billede
  LØB, LØB OG ATTER LØB - HER ER MINE ERFARINGER, GLÆDER OG KAMPE MED AT LØBE ... MIT NÆSTE STORE MÅL ER AT BLIVE MIN SKADE KVIT OG KUNNE LØBE 5 KM UDEN SMERTER. JEG ER VED AT SKIFTE FRA AT VÆRE...
 • Martin71s billede
  Projekt 2011 går ud på at løbe 5 km på 17.30 min. og samtidigt få trænet rigtig meget cykling og svømning.
 • Annette Fredskov Jensens billede
  Her kan du følge mit projekt. Jeg vil løbe et marathon om dagen i et år, start den 15. juli 2012. På min hjemmeside www.annettefredskov.dk kan du dagligt læse, hvordan det går.
 • nivass billede
  Mobile Sales Force Automation (mSFA) is a mobile solution, easy to use tool for all your sales opportunities. Enquiries from all channels (direct, website, field sales, phone calls emails and...
 • Cecilia Arendals billede
  Jeg vil forsøge at beskrive den svære vej tilbage til de lange løb med en achillessenebetændelse i bagagen- Bloggen skal bruges til at fastholde at jeg igen i 2010 løber marathon og er skadesfri....

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15015:

Michael Jakobsens billede
Loebet jaevnligt de sidste 30 aar elsker det.

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Bliv medlem af løberne.dk

Læs mere om Under Amour HOVR Machina